Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο: Με 50% πληρότητα στα γήπεδα

Επίσημο: Με 50% πληρότητα στα γήπεδα
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 - 13:30

Ήταν αναμενόμενο, αφού είχε γίνει γνωστό από τα μέσα της εβδομάδας. Η χωρητικότητα στα γήπεδα αναμενόταν να αυξηθεί, αφού αυτό είχε αποφασίσει η κυβέρνηση, έχοντας λάβει και τη σχετική έγκριση, από την επιτροπή ειδικών. Πλέον είναι και επίσημο, αφού υπάρχει και σχετικό ΦΕΚ από την κυβέρνηση, το οποίο αναλύει όλα τα μέτρα, τα οποία θα πρέπει να τηρούνται στα γήπεδο, από τη στιγμή που θα ισχύει το 50% σε φιλάθλους στις εξέδρες.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της Κυβέρνησης:

«Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως 50% της χωρητικότητας:

– Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ. 2.3 του άρθρου 9 και έως πέντε τοις εκατό 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (pcr ή rapid test) σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης