Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος να πηδήξει κάθε εμπόδιο στον Βόλο

Έτοιμος να πηδήξει κάθε εμπόδιο στον Βόλο
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 - 00:49

Σε νέα νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στο 47ο πρωτάθλημα στοχεύει ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (20/2, 17:15, Cosmote Sport2 HD) αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Σε μία αγωνιστική που το φαβορί έχασε ξανά, για 10η φορά, ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει το δικό του σερί και να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και εκτός όλων των άλλων, ο Ολυμπιακός έχει να διαχειριστεί και την κούραση από το απαιτητικό παιχνίδι στο Μπέργκαμο αλλά και εκείνο που ακολουθεί στον Πειραιά με την Αταλάντα (24/2, 19:45).

Ο Θρύλος φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο και οφείλει να είναι στα καλύτερά του ή τέλος πάντων σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο για να κάνει τη δουλειά του, να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να πάρει αυτό που θέλει. Και αυτό που θέλει είναι η 18η νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Ο «υποβιβασμός» των διεθνών...

Ο «υποβιβασμός» των διεθνών...

Μπορεί οι Έλληνες ρέφερι να ονειρεύονται επιστροφή στα ντέρμπι, όμως έτσι δείχνουν ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Τα πέντε από τα επτά ματς της 24ης αγωνιστικής γίνονται με ξένους στο VAR