Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάσε και αυτό το «μπλόκο»! (photo)

Σπάσε και αυτό το «μπλόκο»! (photo)
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 - 10:09

Ο Ολυμπιακός παίζει στις 17:15 ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, με αντίπαλο τον Βόλο, εκτός έδρας. Ένα ματς δύσκολο. Ένα ματς επικίνδυνο. Ένα ματς το οποίο μπορεί να κρατήσει τον Ολυμπιακό σε απόσταση ασφαλείας, για το πρωτάθλημα. Αλλά και ένα ματς, το οποίο αν χαθεί, μπορεί να δημιουργήσει πίεση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τις επιλογές του και πηγαίνει στον Βόλο, για να δώσει μια σημαντική «μάχη», στον «πόλεμο» με την «εξυγίανση» και τους «εξυγιαντές». Έναν «πόλεμο», τον οποίο ο Θρύλος θέλει και φέτος να νικήσει και να στεφθεί πρωταθλητής.

Χωρίς Μανωλά, Λόπες και Ανδρούτσο ο Πέδρο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Για διαφορετικούς λόγους, τακτικούς, ο καθένας. Ο Ολυμπιακός έχει το υλικό και μπορεί να «διαλύσει» και αυτό το «μπλόκο», το οποίο πιθανώς θα συναντήσει μπροστά του. Δεν είναι μακρινή, άλλωστε, η ανάμνηση του «μπλόκου» που «στήθηκε» μπροστά στον Ολυμπιακό, τη σεζόν ’19-’20. Το περιβόητο οφσάιντ του Σουντανί στον Βόλο… Το ζήσαμε, εκεί ήμασταν.

Ο Θρύλος πρέπει σήμερα το απόγευμα να σπάσει κάθε είδους μπλόκο. Απλά τα πράγματα. Παίζει την μπάλα του και «καθαρίζει», για να σκεφτεί την Αταλάντα. Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Ο «υποβιβασμός» των διεθνών...

Ο «υποβιβασμός» των διεθνών...

Μπορεί οι Έλληνες ρέφερι να ονειρεύονται επιστροφή στα ντέρμπι, όμως έτσι δείχνουν ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Τα πέντε από τα επτά ματς της 24ης αγωνιστικής γίνονται με ξένους στο VAR