Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Ο Ματιέ είναι μοναδικός, θα ήθελα να παραμείνει»

Μαρτίνς: «Ο Ματιέ είναι μοναδικός, θα ήθελα να παραμείνει»
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022 - 21:48

Μια δίκαιη νίκη πέτυχε ο Θρύλος σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα είναι πολύ φορμαρισμένη και πως ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει.

Αναφορικά με τον Βαλμπουενά τόνισε πως είναι μοναδικός και παίζει σαν… 20χρονος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει ο Γάλλος στο Λιμάνι.

Αν είδε απόψε έναν καλύτερο Ολυμπιακός: «Αν αναφέρεστε σε κάποιους παίκτες που χρειάζονταν χρόνο όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες που ήταν τραυματίας, ο Καρβάλιο ή ο Σισέ που έλειπε για καιρό, τότε βλέπουμε καλή εικόνα. Ήταν έναν καλό παιχνίδι, ήταν μία δίκαιη νίκη. Έχουμε πολύ καλή εικόνα. Είμαστε μία ομάδα πολύ φορμαρισμένη.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως ο Φαντιγκά, ο Κανέ ή ο Βρουσάι που παίζει σε καινούργια θέση, την έχει αλλάξει και χρειάζεται χρόνο. Βέβαια, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος, γιατί ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για να κερδίζει. Κάποιοι παίκτες χρειάζονταν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βελτιώνονται».

Για το αν θα ήθελε έναν νεότερο Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι μοναδικός, δεν υπάρχει άλλος σαν αυτός. Συμπεριφέρεται σαν να είναι 20 χρονών. Δίνει τα πάντα, είναι εδώ και βοηθάει πάντα, θα ήθελα να παραμείνει».

Διαβάστε επίσης