Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αήττητο; Στόχος είναι το πρωτάθλημα!

Αήττητο; Στόχος είναι το πρωτάθλημα!
Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 - 21:46

Ο στόχος ήταν ένας και ξεκάθαρος από την αρχή της χρονιάς. Το νταμπλ! Ο Θρύλος είχε ξεκινήσει τη σεζόν και έλεγε πως θα παλέψει για να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και όχι για να διεκδικήσει το αήττητο πρωτάθλημα. Βέβαια, στο σημείο που έφτασε φέτος, δεν θα τον χάλαγε να το κατακτήσει αήττητος, γιατί είναι πολύ ανώτερος από όλους, αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος!

Έχει πάψει να ασχολείται με τέτοια ζητήματα… γοήτρου ο Ολυμπιακός και κυνηγάει, πλέον, την ουσία! Και η ουσία βρίσκεται στους τίτλους. Στις κορυφές. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η πρώτη φετινή ήττα στην Super League και οι… απέναντι κάνουν λόγο για αποτυχία του Ολυμπιακού, καθώς χάθηκε το αήττητο.

Εκεί σας καταντήσαμε! Να χαίρεστε που… έσπασε το αήττητο του Θρύλου, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμη στο +12 στην κορυφή. Ο πόνος είναι ατελείωτος. Το έχουμε ξαναπεί. Ο Θρύλος κοιτάζει τους πάντες από ψηλά και έχει… χαοτικές διαφορές και συνεχίζει παρακάτω.

Ο στόχος είναι οι τίτλοι και όχι το γόητρο. Ο στόχος είναι, πάντα, η ουσία. Και ο Θρύλος, στο +12 και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, την έχει. Και συνεχίζει…

Διαβάστε επίσης