Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει «με βολεύει», υπάρχει «να περάσει ο επόμενος»

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει «με βολεύει», υπάρχει «να περάσει ο επόμενος»
Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 13:41

Πήραν θάρρος τα παιδιά. Έκανε ο Ολυμπιακός μια ήττα, την… 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, την τελευταία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (!!!) και… πήραν θάρρος. Σκεφτείτε πόσο απελπισμένοι είναι και πόσο μεγάλη ανάγκη έχουν, να πιαστούν από κάπου, για να… ελπίζουν. Για να νιώθουν ότι έχουν κάποιο τρόπο να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό το μεγαλείο του…

Και έχουν πάρει… φόρα τώρα, ενόψει πλέι οφ και βγάζουν προς τα έξω μια εικόνα… «τον έχουμε τον Ολυμπιακό». Πόσο κωμικό, στ’ αλήθεια… Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, επειδή από σήμερα μπαίνει στη ζωή μας και τυπικά το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, μέσω της ανακοίνωσης του προγράμματος, για τις αγωνιστικές που έρχονται.

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει «με βολεύει», υπάρχει «να περάσει ο επόμενος»! Ένας-ένας, όλοι οι… «εξυγιαντές» θα πάρουν, στα πλέι οφ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το πρόγραμμα και με ποια σειρά αυτό διαμορφώνεται. Δεν έχει καμία σημασία η σειρά με την οποίοι ο «εξυγιαντές» (και μη) θα βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που θα επικυρώσει την πρωτιά του Θρύλου και το 47ο, στο φινάλε του.

Όπως και να είναι το πρόγραμμα, ο Ολυμπιακός σε κάθε ματς θα μπαίνει για να δείξει ότι ήδη έχει πάρει αγκαλιά και υψώνει την κούπα του 47ου! Έτσι θα αντιμετωπίζει κάθε αναμέτρηση και έτσι θα πορεύεται.

Και θα… περάσουμε καλά.

Διαβάστε επίσης