Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο άνθρωπος που εκτόξευσε τον Θρύλο μας! Βαγγέλης Μαρινάκης λέγεται!

Ο άνθρωπος που εκτόξευσε τον Θρύλο μας! Βαγγέλης Μαρινάκης λέγεται!
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 00:10

Τα 97α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με διαφορά. Μόνοι μας και όλοι τους και ακόμα και έτσι δεν μας φτάνουν! Και γιορτάζει τα γενέθλιά του έχοντας στην ηγεσία του τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έναν άνθρωπο που τον απογείωσε από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου.

Έχει στην ηγεσία έναν άνθρωπο που, όσο και να τον «πολέμησαν», εκείνος τους γλέντησε κανονικά. Και συνεχίζει να το κάνει. Συνεχίζει να τους ξεφτιλίζει. Και ότι ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο συνεχίζει να τους γλεντάει και με «εξυγίανση», λέει πολλά. Και έχει ακόμη μεγαλύτερη πλάκα.

Ο Ολυμπιακός, στο ποδόσφαιρο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην ηγεσία του, «χτίζει» νέο σερί στην Ελλάδα. Ήδη με το φετινό πάμε για το 3ο σερί και συνολικά το 47ο. Και με τη φόρα που έχει πάρει, το 50ό και το 5ο αστέρι μοιάζει να είναι πολύ κοντά. Θα συμπέσει με τα 100ά γενέθλια του συλλόγου; Όλοι το γουστάρουν αυτό.

Όπως όλοι γουστάρουν τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη να τρελαίνει κόσμο και να «ξεραίνει» ομαδάρες και ομαδάρες! Από πού να το πιάσουμε; Από Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ; Από Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μίλαν; Είναι πολλές οι βραδιές που «τρελάθηκε» ο κόσμος από χαρά και από υπερηφάνεια!

Ο άνθρωπος που εκτόξευσε τον Θρύλο μας και τον έχει κάνει τον απόλυτο κυρίαρχο στην Ελλάδα και άκρως ανταγωνιστικό στην Ευρώπη, είναι και ο μεγαλύτερος οπαδός του. Αγαπάει και γουστάρει την ομάδα και με βάση την αγάπη του για την ομάδα, την έχει φτάσει, με πλάνο και προγραμματισμό, εδώ που την έχει φτάσει. Και λάθη έχουν γίνει, προφανώς. Ποιος δεν κάνει λάθη; Ο Ολυμπιακός έχει γίνει υπολογίσιμος αντίπαλος και στην Ευρώπη και αυτό το ξέρουν πολλές ομάδες που τον έχουν αντιμετωπίσει. Άλλες έχουν νικήσει, άλλες έχουν «λυγίσει» μπροστά στο μεγαλείο του Θρύλου.

Ένα μεγαλείο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έχει εκτοξεύσει. Και όσο συνεχίζει να μεγαλώνει τον Ολυμπιακό, όλο και ο πόνος των «άλλων» θα μεγαλώνει. Δεν μας πειράζει, όμως, μαθημένοι είμαστε. Και αυτοί μαθημένοι είναι να πονάνε . Στα 97α γενέθλια του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να σηκώσει άλλη μία κούπα, να κάνει άλλη μία φιέστα. Και την ίδια στιγμή προγραμματίζει για την επόμενη χρονιά, για τα επόμενα χρόνια, ώστε ο Θρύλος να παραμείνει κυρίαρχος. Μη σταματάς!

Διαβάστε επίσης