Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάθος: Ο φορ που έψαχνε ο Λουτσέσκου είναι ο εκάστοτε διαιτητής

Λάθος: Ο φορ που έψαχνε ο Λουτσέσκου είναι ο εκάστοτε διαιτητής
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 12:44

Τα έχουμε πει χίλιες φορές. Αλλά εδώ είμαστε, για να τα λέμε ξανά και ξανά και να μην περνάει… έτσι η παραμύθα που προσπαθούν ορισμένοι να ταΐσουν… Διαβάζουμε σε γνωστό «εξυγιαντικό» μέσο ότι ο Κούρτιτς είναι ο… σέντερ φορ, τον οποίο ο Λουτσέσκου έψαχνε στην ομάδα του. Ωδή της παραμύθας, για τα γκολ που βάζει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής στη σεζόν. Λάθος: Ο φορ που έψαχνε ο Λουτσέσκου είναι ο εκάστοτε διαιτητής. Πιο… ξεκάθαρο δεν γίνεται.

Σέντερ φορ παίζουν για τον ΠΑΟΚ ο Μανούχος (Τρίπολη), ο Κουτσιαύτης (Με Απόλλωνα και Τρίπολη εντός), ο Ζαμπαλάς (με Παναιτωλικό), ο Φωτιάς (στα Γιάννενα και με ΟΦΗ μέσα) και… πάει λέγοντας. Με 15 κερδισμένα πέναλτι και 13 εύστοχα, ο βασιλιάς των εκτελέσεων έχει τα… καλύτερα σέντερ φορ φέτος, ντυμένα με στολές διαιτητών! Εκείνοι που τον έχουν στείλει στην άσπρη βούλα και έχει χρίσει πρώτο σκόρερ τον Κούρτιτς, είναι οι… πραγματικοί σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Εδώ που τα λέμε, ο Άκπομ… δεν, ο Τσόλακ… δεν, ο Σφιντέρσκι… χαιρέτησε. Ε, κάποιος έπρεπε να τα βάζει. Έτσι δεν είναι; Βρέθηκε η… λύση.

Διαβάστε επίσης

Με Μανούχο «πέρασε» ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη και η παραμύθα μας λέει «εγγύηση για τον Ολυμπιακό»

Με Μανούχο «πέρασε» ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη και η παραμύθα μας λέει «εγγύηση για τον Ολυμπιακό»

Χάρη στον ρέφερι από την Αργολίδα και τον VAR Ευαγγέλου ο ΠΑΟΚ πέρασε φέτος από την Τρίπολη και έμεινε στο κυνήγι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Και η παραμύθα μας λέει τα δικά της…