Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μυστικές δυνάμεις δεν θέλουν ο ΠΑΟΚ να σηκώσει το Conference

Μυστικές δυνάμεις δεν θέλουν ο ΠΑΟΚ να σηκώσει το Conference
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 15:27

Δεν γίνεται αυτό πχια! Δεν μπορεί να συμβαίνει! Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά στο να κάνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία, οι γνωστές μυστικές δυνάμεις της Ευρώπης μπαίνουν μπροστά του και του φράσσουν τον δρόμο! Οι γνωστές μυστικές δυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου, οι οποίες τρέμουν το μεγαλείο της ομάδας του Ιβάν, κάνουν κάθε χρόνο ό,τι μπορούν, για να τον σταματήσουν!

Το ίδιο έκαναν και χθες, Πέμπτη 10/3. Ανήμερα των γενεθλίων του Ολυμπιακού. Ωχ;! Λέτε να είναι ο Ολυμπιακός μέλος αυτών των μυστικών δυνάμεων της Γηραιάς Ηπείρου, που δεν θέλουν να δουν τον ΠΑΟΚ… πρωταθλητή Ευρώπης, μέσω της κατάκτησης του Conference League και… ανήμερα των γενεθλίων του, να φρόντισε να… φράξουν τον δρόμο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, απέναντι στη Γάνδη; Θα παρακολουθούμε στενά παραμύθα, ίσως το διαβάσουμε και αυτό.

Είναι γνωστό σε όλους, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας πραγματικός ευρωπαίος, τον οποίο τρέμουν όλοι στην Ευρώπη και θέλουν να τον σταματήσουν, από το να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και να ανοίξει και άλλο τα φτερά του. Οι Θεσσαλονικείς φωνάζουν για το ότι αδικήθηκαν στο ματς με τη Γάνδη και η UEFA οφείλει να ακούσει! Νισάφι πια!

Και ξέρετε έτσι; Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες φωνάζουν ότι αδικούνται και όταν… νικούν. Εκεί είναι που ακούγονται… περισσότερο. Θα κάνει ΕΔΕ η UEFA μάλλον, για να ανακαλύψει τι έγινε και αδικήθηκε η… αρμάδα του στρατηγού, η οποία έχει αγκαλιά το τρόπαιο του Conference League. Αν την αφήσουν. Αν δεν αφήσουν θα παίξει ένα 5Χ5 στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας και θα πάρει αυτό. Εκεί δεν θα αδικηθεί.

Διαβάστε επίσης

Δεν έχει τελειώσει τίποτα

Δεν έχει τελειώσει τίποτα

Είτε το λέμε εμείς, είτε το λένε οι παίκτες μεταξύ τους, η ουσία είναι μία: Ισχύει. Και χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσπάθεια, από όλους.