Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν έχει τελειώσει τίποτα

Δεν έχει τελειώσει τίποτα
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 14:38

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα μικρό βουνό, να ανέβει, στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Απέναντί του θα έχει την κλασσική συμμαχία των «εξυγιαντών», η οποία δεδομένα θα κάνει τα πάντα για να του ανακόψει την πορεία προς τον τίτλο. Ως γνωστόν, για τους «συμμάχους» δεν έχει σημασία αν θα πάρει κάποιος εξ αυτών τον τίτλο και ποιος. Αυτό που τους νοιάζει πρώτα από όλα, όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές εδώ και χρόνια, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Νο1 μέλημά τους αυτό και εκεί επικεντρώνουν κάθε χρόνο όλες τους τις δυνάμεις.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος, δεν έχει τελειώσει τίποτα! Αρχίζει από την Κυριακή ένα νέο κεφάλαιο, για τον Θρύλο. Μία νέα σελίδα, στην οποία επάνω πρέπει να γραφτούν ποσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, επί των «εξυγιαντών» και όχι μόνο. Ει δυνατόν… δέκα. Όλες δηλαδή. ΟΚ, κατανοούμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει, αλλά όχι και αδύνατο. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε…

Έτσι είναι. Ξεκάθαρα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και μπροστά υπάρχει δρόμος. Ανηφορικός και δύσβατος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το παραμικρό. Είτε το λέμε εμείς, είτε το λένε οι παίκτες μεταξύ τους, η ουσία είναι μία: Ισχύει. Και χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσπάθεια, από όλους. Οι στόχοι είναι μπροστά, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και εκεί πρέπει άπαντες να επικεντρωθούν.

Διαβάστε επίσης