Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Με όλη τη «δύναμη πυρός» του στην πρεμιέρα με τον Άρη

Ολυμπιακός | Με όλη τη «δύναμη πυρός» του στην πρεμιέρα με τον Άρη
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 12:28

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι, ούτως ή άλλως, το πιο ποιοτικό στην Ελλάδα. Από συγκυρίες και από ατυχία, λόγω των πολλών προβλημάτων με απουσίες, τα οποία αντιμετώπισε στην πορεία, η ομάδα δεν κατάφερε να πάει ακόμη πιο ψηλά και στην Ευρώπη. Αλλά τα καλύτερα είναι μπροστά. Ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να κλείσει τη σεζόν όπως πρέπει, με το νταμπλ και να επικεντρωθεί στο να χτίσει ακόμη καλύτερη ομάδα, για το άμεσο μέλλον. Με στόχο το να μπει στους ομίλους του Champions League για ακόμη μία φορά. Και φυσικά, να χαράξει από νωρίς, στη σεζόν 2022-23, τη ρότα του προς τον 48ο τίτλο της Σούπερ Λιγκ!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη «μάχη» των πλέι οφ, με την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη. Το βράδυ της Κυριακής, στις 19:00, υποδέχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Άρη, ο οποίος είναι η μόνη ομάδα, η οποία τον νίκησε, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και θέλει φυσικά ο Ολυμπιακός να δείξει ότι αυτό ήταν… συγκυριακό. Ότι δεν γίνεται να επαναληφθεί.

Απέναντι στον Άρη, στο «Βικελίδης», ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ρίξει στη «μάχη» μια ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα. Όμως σε σχέση με εκείνη την ενδεκάδα και η αυριανή αναμένεται να είναι… νέα. Μόνο που σε εκείνη αναμένεται να επιστρέψουν βασικές μονάδες, οι οποίες έλειψαν τον αμέσως προηγούμενο διάστημα.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος, αλλά και ο Ρέαμπτσιουκ, αναμένεται να βρουν εκ νέου τον δρόμο προς το αρχικό σχήμα. Και δεν αναμένεται να είναι οι μόνοι. Σε αυτό θα επιστρέψουν λογικά και ο Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και οι Γιώργος Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να ηγηθεί της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού.

Δύσκολα θα δούμε ξανά στο αρχικό σχήμα κάποιων εκ των Βρουσάι ή Βαλμπουενά. Ο Μαρτίνς αναμένεται να επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα και το 4-2-3-1 συνολικά ως διάταξη. Και με αυτό θα πορευτεί, στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, με στόχο το να νικήσει τον Άρη.

Περισσότερα, μετά και τη σημερινή προπόνηση, θα αναλύσουμε το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση

Επανεκκίνηση

Για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, τα πλέι οφ είναι μια «χρυσή» ευκαιρία για να βρει ξανά τον δρόμο του.