Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απόλυτη γελοιότητα, οποιαδήποτε κουβέντα για διαιτησία στο Καραϊσκάκη!

Η απόλυτη γελοιότητα, οποιαδήποτε κουβέντα για διαιτησία στο Καραϊσκάκη!
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 14:16

Έχει και η ξεφτίλα τα όριά της. Έχει και η γελοιότητα σύνορα. Εκτός αν είσαι… παραμυθατζής. Αν είσαι παραμυθατζής, συζητάς για διαιτησία στο Καραϊσκάκη, μετά από το 2-1 του Θρύλου επί του Άρη, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ τρώει στραγάλι και παίρνει πέναλτι…

Η απόλυτη γελοιότητα, οποιαδήποτε κουβέντα για διαιτησία στο Καραϊσκάκη, στον απόηχο του ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη! Η απόλυτη κωμωδία το να γίνεται οποιαδήποτε συζήτηση για εύνοια του Ολυμπιακού, σε ένα ματς στο οποίο αφενός έχει παίξει στο 101% για να το πάρει και αφετέρου γιατί… το μεγαλύτερο στραβό που είχε η διαιτησία στον Ναό, ήταν εις βάρος του!

Σε ματς στο οποίο το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ήταν το ότι ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ το πρώτο, χαμένο πέναλτι, του Ελ Αραμπί. Με τον Κουέστα να έχει βγει από το τέρμα του και να έχει πάει… βόλτα στη μικρή του περιοχή, στην προσπάθειά του να αποκρούσει και να κρατήσει το «μηδέν» για την ομάδα του, διαιτητής και VAR… αμόλαγαν αετό. Το είδε όλη η Ελλάδα σε κανονική ροή αγώνα και δεν χρειάστηκε καν ριπλέι, αλλά Μανούχος-Καραντώνης δεν το είδαν… Και κατά τα άλλα, διαβάζουμε δεξιά αριστερά υπονοούμενα για εύνοια του Ολυμπιακού, από τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη, στο ματς με τον Άρη και άλλα τέτοια αστεία… Ε, όχι. Είπαμε. Ένα ΣΟΒΑΡΟ λάθος έγινε και αυτό στέρησε από τον Ολυμπιακό μια πιο άνετη νίκη. Το πέναλτι που έχασε ο Ελ Αραμπί και δεν επαναλήφθηκε!

Άντε με τους κωμικούς πια… Αρκετά…

Διαβάστε επίσης