Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σισέ και το «αύριο»

Ο Σισέ και το «αύριο»
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 14:40

Χρόνο με τον χρόνο ο Παπέ Σισέ έχει δείξει ότι και ωριμάζει και καλύτερος γίνεται και περισσότερα έχει να δώσει, στην ομάδα. Ο Σενεγαλέζος συνεχίζει να ανεβαίνει τα σκαλιά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία και να πηγαίνει από καλή εμφάνιση, σε καλή εμφάνιση, παίζοντας με αυτοπεποίθηση και με ουσία. Παίζοντας με ποιότητα και με αξία. Παίζοντας όχι για το όνομα στην πλάτη, αλλά για το σήμα στην καρδιά.

Ο Σισέ χαράζει το μέλλον. Το δικό του και της ομάδας. Και έτσι όπως το… πηγαίνει το πράγμα, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν το μέλλον το δικό του και της ομάδας, συνεχίσουν να… συμπίπτουν… Ο Σισέ τραβάει διαρκώς τα βλέμματα και πλέον μοιάζει θέμα χρόνου, το να φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού εκείνη η πρόταση, η οποία θα τον πάρει μακριά από εδώ. Ο Ολυμπιακός ξέρει την αξία του παίκτη και θα τον δώσει ΜΟΝΟ όταν και όπως πρέπει. Όπως έκανε και με άλλους. Ποντένσε, Σα κλπ.

Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά στον Σισέ. Και έχει πάρει ήδη πολλά από εκείνον. Από την άλλη πλευρά, ο Σισέ έχει επενδύσει πολλά στον Ολυμπιακό. Και έχει πάρει, επίσης πολλά, από εκείνον. Έχει να πάρει και πολλά περισσότερα. Αλλά πρώτα πρέπει να συνεχίσει να δίνει, ανιδιοτελώς, όπως κάνει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης