Χρόνια πολλά, ψυχάρα, Γιώργαρε!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιώργος Ανατολάκης, ένας άνθρωπος που συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες βοήθειές του στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
Άλλωστε, εδώ και μερικούς, θυμίζουμε, έχει επιστρέψει στον Θρύλο και έχει αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό Β’.
Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 1997 ως και το 2007, κατακτώντας 10 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδας, όσα όλοι δεν θα δουν σε όλη τους τη ζωή.
Πάνω απ’ όλα, όμως, τίμησε και με το παραπάνω την ιερή ερυθρόλευκη. Πάντα τα έδινε όλα, πάντα έδινε και την ψυχή του και γι’ αυτό τον γουστάρει ο κόσμος. Δεν μάσησε πουθενά, σε κανέναν τσαμπουκά και πάντα ήταν εκεί να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του, να υπερασπιστεί τη φανέλα που φοράει.
Χρόνια πολλά, ψυχάρα!
Τις καλύτερες ευχές μας σε έναν «στρατιώτη» του Ολυμπιακού μας!