Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρίζει φανέλα με τα 209 ματς του στον Θρύλο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρίζει φανέλα με τα 209 ματς του στον Θρύλο!
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 17:32

Ιστορικό το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός γίνεται ο πρώτος προπονητής των «ερυθρόλευκων» σε ματς στον πάγκο, καθώς ξεπερνά πλέον τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και φτάνει τα 209 παιχνίδια!

Ένα ρεκόρ το οποίο θέλει να γιορτάσει ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά, μαζί με τον κόσμο του συλλόγου και για αυτό χαρίζει μία φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο 209, όσα ματς έχει ο ίδιος στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα σε δηλώσεις του τόνισε:

«Είναι τεράστια χαρά να είμαι πλέον ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές σε έναν μεγάλο και κυρίαρχο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την στιγμή και γι' αυτό χαρίζω αυτή τη φανέλα.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μοιραστείτε στα σχόλια τον αγώνα που σας έχει μείνει στην μνήμη από την στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό.

Ο νικητής που θα κερδίσει την φανέλα, έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας. ΠΑΜΕ».

Διαβάστε επίσης

Η UEFA έκανε... έξωση στην ΕΠΟ από τη Super League

Η UEFA έκανε... έξωση στην ΕΠΟ από τη Super League

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θέλουμε να είναι η βασική πλατφόρμα για διάλογο και λήψη αποφάσεων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο εκπρόσωπός της Λούκα Νικόλα.