Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάλτο, ρε Αγκιμπού, να «πατήσουμε» και την «εξυγίανση»!

Βάλτο, ρε Αγκιμπού, να «πατήσουμε» και την «εξυγίανση»!
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 01:03

Ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα δεν ήταν καλός. Ήταν μία κάτω του μετρίου εμφάνιση, μία από τις πολλές τέτοιες που έχει κάνει φέτος. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για το ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία.

Στη φάση του 1-1 στο 70’, η μπάλα έχει βρει στο χέρι του Ντομίνγκες προτού πλασάρει από κοντά ο Περέα. Ξεκάθαρα έχει βρει στο χέρι του, αλλά ο VAR Γκάμαρης την είδε και έκρινε ότι όλα έγιναν... καλά!!

Ακόμη κι έτσι, πάντως, ο μέτριος Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει το «διπλό», θα μπορούσε να είχε κερδίσει και την «εξυγίανση». Μετά το γκολ της ισοφάρισης οι «ερυθρόλευκοι» σαν να... ζωντάνεψαν και να έβγαλαν περισσότερη ενέργεια, ενώ χάθηκε μοναδική, ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 77’!

Ο Ελ Αραμπί έβγαλε μόνο του τον Ροντρίγκες, εκείνος γύρισε δίπλα στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος με τον Λοντίγκιν εξουδετερωμένο, πλάσαρε πάνω στον Καραχάλιο, σε κενή εστία, ενώ στην πορεία ο Ροντρίγκες σούταρε και ο Σάλιακας έβαλε την κόντρα.

Βάλτο, ρε Αγκιμπού να «πατήσουμε» και την «εξυγίανση». Το βλέπεις και δεν μπορείς να το πιστέψεις αυτό που έχασε! Απίστευτο! Βάλτο, ρε Αγκιμπού, δεν γίνεται να χάνεται τέτοια ευκαιρία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης