Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δικαίωση και του Θρύλου η κλήση Σα στην Πορτογαλία

Δικαίωση και του Θρύλου η κλήση Σα στην Πορτογαλία
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 12:24

Από εδώ άρχισε. Και συνεχίζεται. Και ο Ολυμπιακός, όπως και ο παίκτης, δικαιώνεται. Ο Ζοζέ Σα κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας και φυσικά, η ομάδα η οποία τον έβαλε για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερηφάνεια και χαρά! Ο Θρύλος έφτιαξε για τα καλά την καριέρα του Ζοζέ Σα, αφού εδώ ο Πορτογάλος έδωσε στο όνομά του την απαραίτητη αξία και υπόσταση, για να καταφέρει να κερδίσει μία μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Γουλβς.

Το ταλέντο του ήταν εκεί. Υπήρχε. Στον Ολυμπιακό, σε συνθήκες πίεσης και πρωταθλητισμού, στην Ευρώπη, στο Champions League και στο Europa League, εκείνος το ανέπτυξε, δουλεύοντας εδώ. Στον Θρύλο. Και τώρα δρέπει τους καρπούς αυτής της δουλειάς. Αλλά δεν είναι ο μόνος, φυσικά.

Ο Ολυμπιακός χαίρεται μαζί του, τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς και δρέπει επίσης τους καρπούς της. Το όνομά του συζητείται, ακούγεται, σε όλες τις μεγάλες μεταγραφικές πιάτσες. Ως η ομάδα, η οποία βγάζει παιχταράδες… Τσιμίκας, Ποντένσε, Σα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης κλπ. Η λίστα μεγάλη…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης