Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκαμε τη λύση: Στο νέο γήπεδο να μπουν τα κέρινα ομοιώματα

Βρήκαμε τη λύση: Στο νέο γήπεδο να μπουν τα κέρινα ομοιώματα
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 13:00

Γελάμε δυνατά, στα μούτρα εκείνων που νόμιζαν ότι με… ψέματα, θα χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Και θα τον ανατρέψουν από την κορυφή… Στα μούρα εκείνων που και φέτος ήθελαν με… πορδές, να βάψουν αυγά. Και να πουλήσουν… ιστορία. Σε ποιον τώρα; Στον Ολυμπιακό που βάζει κάθε χρόνο εκατομμύρια, για να κάνει την ομάδα του ακόμη καλύτερη, από ότι είναι ήδη. Να κάνει την ομάδα του ακόμη πιο δυνατή και να ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα, από τους δήθεν διώκτες του.

Αυτοί, λοιπόν, οι οποίοι έλεγαν ότι… επένδυσαν (εντάξει, τα γνωστά…) και ότι έριξαν… χρήμα, πάλι πλάτη βλέπουν. Γιατί; Γιατί δεν έριξαν ούτε το 1/100 από αυτό που χρειάζεται, για να πλησιάσουν τον Θρύλου. Και δεν έχουν και τη γνώση, για να το κάνουν σωστά… Δεν είναι τυχαίο που δεν… πετυχαίνουν τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που… δεν το έχουν καθόλου. Μέχρι εκεί πάνε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν πετυχαίνουν προπονητή, δεν πετυχαίνουν παίκτες, πέτυχαν άλλα πράγματα. Τα ομοιώματα και τα... 6-5 στην Εκτελεστική Επιτροοπή της ΕΠΟ και τις Ενώσεις, γιατα οποία πανηγύριζαν... Ας βάλουν αυτά στο νέο γήπεδο! Γιατί αυτή είναι η έννοια τους… Το πως θα μπουν στο νέο γήπεδο. Και όμως, αντί να πανηγυρίζουν για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, για προπονητές με πείρα και καταξίωση στον χώρο του ποδοσφαίρου, πανηγύριζαν για τα... παραπάνω. Βρήκαμε τη λύση: Στο νέο γήπεδο να μπουν αυτά.

Διαβάστε επίσης