Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο ανάσανε η «εξυγίανση», ανάσανε

Όσο ανάσανε η «εξυγίανση», ανάσανε
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 09:52

Ο Ολυμπιακός αρχίζει ξανά προπονήσεις από σήμερα. Και μπροστά βλέπει μονάχα το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο έρχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο Θρύλος έχει μονάχα ένα να κάνει και για αυτό αρχίζει να δουλεύει ήδη, εντατικά: Να επιστρέψει στις νίκες και να δείξει σε όλους ότι η παρένθεση των Ιωαννίνων ήταν απλώς αυτό. Μια παρένθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η δουλειά θα αρχίσει εντατικά, αλλά σταδιακά θα εντείνεται και περισσότερο, αφού θα επιστρέψουν στο Ρέντη και οι διεθνείς, αλλά όχι από σήμερα. Ο Ολυμπιακός μετρά αρκετές απουσίες, σε κάθε διακοπή του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να γίνονται με αρκετή δυσκολία και ο Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει απολύτως τη δυνατότητα να κάνει στο γήπεδο αυτά που θέλει.

Παρόλα αυτά, η δουλειά είναι συγκεκριμένη. Το πλάνο είναι συγκεκριμένο. Και πρέπει άπαντες να το υπηρετούν. Από τη στιγμή που βρίσκονται στο Ρέντη και έχουν τις υποχρεώσεις τους με τον Θρύλο, αλλά και το προνόμιο να φορούν τη φανέλα και να έχουν θέση στο ρόστερ, οφείλουν να είναι κομμάτι του συνόλου και έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, να μπουν στα «βαθιά». Ο Μαρτίνς το ξέρει αυτό και έτσι θα αρχίσει από νωρίς, με τους παίκτες τους οποίους έχει στα χέρια του, να δουλέψει όπως πρέπει, έως ότου το ρόστερ του συμπληρωθεί ξανά.

Όσο ανάσανε η «εξυγίανση», ανάσανε… Ώρα να τελειώνουμε με την υπόθεση «τίτλοι» στην Ελλάδα και να χτίσουμε για το νέο Champions League. Μπαίνοντας σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι δυνατός και να κάνει αυτό, για το οποίο φτιάχτηκε: Να σηκώσει κούπες.

Διαβάστε επίσης