Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρόντες Μασούρας, Αγκιμπού και Γκάρι

Παρόντες Μασούρας, Αγκιμπού και Γκάρι
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 10:05

Μετ’ εμποδίων επιστρέφει ο Ολυμπιακός στις προπονήσεις. Απόντες ποδοσφαιριστές, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, παίκτες που ακόμη δεν είναι στο 100% καθώς πέρασαν κορονοϊό προ ολίγου καιρού (μιλάμε για 1-2 περιστατικά προφανώς όχι… 10), αλλά και με τον Πέδρο να μετράει και επιστροφές. Δεν έχει μόνο απουσίες να διαχειριστεί, αλλά και παρουσίες «νέες» να μετρήσει και «νέα» πρόσωπα να καλωσορίσει στο Ρέντη. Ο λόγος για τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απουσίασαν από την τελευταία (χρονικά) προπόνηση στο Ρέντη: Τον Γιώργο Μασούρα, τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Και οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές αναμένεται σήμερα Δευτερά να δώσουν το παρών στο Ρέντη, το απόγευμα. Να επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων, με τον Ολυμπιακό και να αρχίσουν να δουλεύουν, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, για το ντέρμπι της Κυριακής, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας διεθνής είχε κορονοϊό, αλλά πλέον τον έχει αφήσει πίσω του. Και υγιής αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Οι δύο άλλοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, αλλά ολοκλήρωσαν και έτσι επιστρέφουν επίσης στο προπονητικό του Ολυμπιακού, για να αρχίσουν ξανά προπονήσεις υπό τον Πέδρο Μαρτίνς. Τελευταίος θα επιστρέψει στο Ρέντη ο Παπέ Σισέ, ο οποίος έχει το πιο «δύσκολο» ταξίδι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης