Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι να μας πει και η Μπαρτσελόνα για θρύλους; Ας ρωτήσει τον Λουτσέσκου για «το σύστημα του Ολυμπιακού»! Γλέντι!

Τι να μας πει και η Μπαρτσελόνα για θρύλους; Ας ρωτήσει τον Λουτσέσκου για «το σύστημα του Ολυμπιακού»! Γλέντι!
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 11:15

Φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό έδωσαν προ ημερών οι παλαίμαχοι της Λίβερπουλ με εκείνους της Μπαρτσελόνα. Και μέσα σε θρύλους του ποδοσφαίρου ήταν και τρεις τεράστιοι παίκτες που έχουν περάσει και από τον Ολυμπιακό, ο Τζιοβάνι, ο Ριβάλντο και ο Σαβιόλα.

Τρεις σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και την ερυθρόλευκη φανέλα και τους απόλαυσε ο κόσμος του Θρύλου. Και, φυσικά, δεν είναι οι μόνοι έτσι!

Την ίδια ώρα, βέβαια, κάποιοι προσπαθούν να μας «πείσουν» ότι ο Ολυμπιακός δεν παίρνει τα πρωταθλήματα με την αξία του. Αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν να γελάμε. Να κλαίμε από τα γέλια και να απολαμβάνουμε τις γραφικότητές τους.

Ένας από εκείνους που μας έκανε ξανά να γελάσουμε είναι και ο Λουτσέσκου με την περίφημη δήλωσή του για «το σύστημα του Ολυμπιακού». Μιλάμε για ΤΟ γέλιο, έτσι!

Και έρχεται σήμερα ολόκληρη Μπαρτσελόνα να κάνει ποστάρισμα με Χαβιέ Σαβιόλα και Στίβεν Τζέραρντ και να γράψει «Θρύλοι του παιχνιδιού»!

Τι να μας πει, μωρέ, και η Μπαρτσελόνα για Σαβιόλα και Θρύλους; Δεν ξέρουν αυτοί! Ας ρωτήσει καλύτερα τον Λουτσέσκου να της πει για «το σύστημα του Ολυμπιακού»!

Μιλάμε για γέλια. Μιλάμε για ΤΟ γλέντι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ωμή παρέμβαση στην αθλητική δικαιοσύνη

Ωμή παρέμβαση στην αθλητική δικαιοσύνη

Ενώ δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση σχετικά με την προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΠΟ για τον Φιλιππούση παρουσιάζουν επιστολή των FIFA, UEFA.