Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα λένε» στο Ρέντη, πριν «τα πουν» στο Καραϊσκάκη

«Τα λένε» στο Ρέντη, πριν «τα πουν» στο Καραϊσκάκη
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 11:18

Το Ρέντη αρχίζει σιγά-σιγά να… γεμίζει ξανά. Εδώ και αρκετές ημέρες, ήταν αρκετά πιο… άδειο, από ότι συνήθως, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απουσίασαν για υποχρεώσεις, με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Όμως πλέον, έχει αρχίσει ξανά να… γεμίζει με κόσμο, αλλά και με διάθεση… ντέρμπι. «Τα λένε» στο Ρέντη, Μαρτίνς και παίκτες, πριν «τα πουν» στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Επιστρέφουν οι διεθνείς, πλην Σισέ και Κούντε και η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ… μπαίνει για τα καλά «στις ράγες». Και είναι σημαντικό, για τον Πέδρο Μαρτίνς, να καταφέρει να δουλέψει έστω σε 2-3 γεμάτες προπονήσεις, με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στα χέρια του. Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος, ο οποίος έχει το «πάνω χέρι», στην αντιπαλότητά του με την ΑΕΚ. Όπως φυσικά έχει το πάνω χέρι και απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του, εν Ελλάδι.

Οι δύο Αφρικανοί δύσκολα θα μπουν άμεσα στα πλάνα του Μαρτίνς, με τον Κούντε έτσι κι αλλιώς να είναι αρκετά πιο πίσω, όλη τη σεζόν, στην ιεραρχία των χαφ. Ο Σισέ είναι «πιο βασικό» στέλεχος, αλλά η έλλειψη προπονήσεων (όπως είπαμε αναμένεται να επανέλθει Παρασκευή) δύσκολα θα τον φέρει στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι. Όπως και να ‘χει, το Ρέντη… γεμίζει και ο Μαρτίνς αρχίζει πλέον να καταστρώνει τα πλάνα του πιο ειδικά, για την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Βαγγέλης Μαρινάκης: ΠΑΡΩΝ

Βαγγέλης Μαρινάκης: ΠΑΡΩΝ

Σε αντίθεση με τους «απέναντι» που… ψάχνουν τους προέδρους των ομάδων τους, στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Διοίκηση βγαίνουν μπροστά.

Έλειψε και φάνηκε

Έλειψε και φάνηκε

Ο Γιώργος Μασούρας τα έχει καταφέρει πια: Είναι αναγκαίος για τον Ολυμπιακό!