Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην αφήσεις κανέναν «πεινασμένο»

Μην αφήσεις κανέναν «πεινασμένο»
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 15:24

Η επίσκεψη Μαρινάκη στο Ρέντη, το μεσημέρι της Τετάρτης, έχει πολλαπλή έννοια, όπως σας ενημερώσαμε. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες της ομάδας, έστειλε το μήνυμά του, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Και δεν χρειάστηκε να πει πολλά. Μέσα σε λίγες λέξεις, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ως προς τους στόχους, τους οποίους έθεσε, για το φινάλε της σεζόν. Δεν έχουν αλλάξει, σε σχέση με το τι ίσχυε στην αρχή της σεζόν. Αλλά! Πρέπει (έπρεπε και πρέπει) να τονιστούν ξανά και να οριοθετηθούν εκ νέου, καθώς μπροστά έρχονται σημαντικά και δυνατά ντέρμπι, τα οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμά του. Και τώρα είναι η σειρά των παικτών, να στείλουν ξανά το δικό τους.

** Νίκες σε όλα τα ματς, μέχρι το φινάλε. Αγωνιστικά κανείς δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και πρέπει αυτό να φανεί ξανά. Ρητώς.

** Τίτλος στη Σούπερ Λιγκ, μαθηματικά, το συντομότερο δυνατό. Για να μπορέσει η ομάδα να επικεντρωθεί και στο Κύπελλο.

** Δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, νίκη και επί του ΠΑΟ (αν εκείνος περάσει τη Λαμία…) στον τελικό, για την κούπα και εκεί!

** Πειστικές εμφανίσεις. Η ομάδα είναι με διαφορά η καλύτερη στην Ελλάδα. Δεν έχει αντίπαλο. Και πρέπει πάντα να μπαίνει στο γήπεδο για να… δαγκώνει.

** Η ομάδα οφείλει να δώσει χαρά στον κόσμο. Αυτή την οποία δικαιούται. Αυτή την οποία προσμένει και φέτος.

Οι στόχοι σαφείς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει… κανέναν «πεινασμένο». Θρύλε, χόρτασέ τους γκολ. Χόρτασέ τους τρίμπαλα και τεσσάρες, να κλείσουν επιτέλους τα στόματά τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης