Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αναμονή για τον Φορτούνη δίνει το έξτρα ενδιαφέρον για την Κυριακή

Η αναμονή για τον Φορτούνη δίνει το έξτρα ενδιαφέρον για την Κυριακή
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 14:30

Η πιθανότητα ο Κώστας Φορτούνης να βρεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή, είναι μεγάλη. Και αυτή η συνθήκη, εφόσον επιβεβαιωθεί, είναι αυτή που δίνει το… έξτρα, στο ντέρμπι της Κυριακής. Το… κάτι παραπάνω. Το… κάτι διαφορετικό. Το… κάτι νέο. Η αναμονή για τον Φορτούνη δίνει το έξτρα ενδιαφέρον για την Κυριακή και ο Ολυμπιακός μπορεί να τον έχει ξανά στις τάξεις του επισήμως, μέσα από τη συμμετοχή του, στην αποστολή του ντέρμπι.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι τις τελευταίες ημέρες ανεβασμένος. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να πούμε ότι… πετάει. Δεν είμαστε στις προπονήσεις. Το αν «πετάει», το ξέρει μόνο ο Μαρτίνς. Εμείς, ωστόσο, μεταφέρουμε ό,τι μας μεταφέρεται και η αλήθεια είναι πως ο άσος του Ολυμπιακού δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Και αυτό, φυσικά, αναμένεται να εκτιμηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, όταν έρθει η ώρα να καταρτίσει εκείνος την αποστολή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Για να βάλουμε «φρένο» σε εκείνους οι οποίοι τρέχουν να.. ενθουσιαστούν, δεν λέμε ότι είναι δεδομένο το ότι ο Φορτούνης θα είναι στην αποστολή. Κάθε άλλο. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει δύσκολα ματς μπροστά του. Απαιτητικά. Και ο Φορτούνης προέρχεται από αγωνιστική απραξία και έχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Και αυτό επίσης, ο Μαρτίνς θα το συνυπολογίσει, για να αποφασίσει εάν θα τον πάρει μαζί του, για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Είναι πιθανό ο Φορτούνης να πάρει θέση στον πάγκο. Ίσως και μερικά λεπτά ως αλλαγή. Όχι δεδομένο. Το αν θα συμβούν τα παραπάνω, θα κριθεί και από το πως θα αποφασίσει ο Μαρτίνς να παρατάξει την ομάδα του. Τη βασική 11άδα, την οποία θα επιλέξει και αν σε αυτή θα έχει καθαρό 10άρι και που θα παίζει αυτό (Καρβάλιο-Αγκιμπού). Γιατί όπως είναι σαφές, δεν είναι πολύ πιθανό ο Μαρτίνς να έχει… δύο 10άρια στον πάγκο. Θα φανούν όλα στην τελευταία «στροφή» προετοιμασίας, πριν τη «μάχη» της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στον ΝΑΟ!

Επιστροφή στον ΝΑΟ!

Μετά από 22 ημέρες το «Γ. Καραϊσκάκης» ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πύρινο λαό του Θρύλου και πάλι…

«Έξαψη» Τζόλε! (photo)

«Έξαψη» Τζόλε! (photo)

Η φωτό του μεγάλου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με την αγαπημένη του λαϊκή αοιδό… Δείτε ποια είναι!