Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Τα γραφεία του συκοφάντη έσκασαν με το μπάσκετ…» (photo)

Καραπαπάς: «Τα γραφεία του συκοφάντη έσκασαν με το μπάσκετ…» (photo)
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 09:38

Πριν σας μεταφέρουμε καν τι έγραψε στα social media ο Κώστας Καραπαπάς, για τους γνωστούς παραμυθατζήδες, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να… βάλλουν κατά του Ολυμπιακού (τι να βάλλουν δηλαδή, οδοντογλυφίδες πετάνε…), να απαντήσουμε εμείς στον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, γιατί αυτό συμβαίνει. Όχι ότι ο ίδιος δεν το γνωρίζει, αλλά να το καταγράψουμε και εμείς εδώ: Είναι επειδή ο Μαρτίνς, ο Μαρινάκης και ΟΛΟΣ ο Ολυμπιακός τους «γλεντάνε» εδώ και χρόνια. Γι’ αυτό και αυτό το μένος, αυτό το μίσος, αυτή η εμπάθεια… Δεν πειράζει, κόμπλεξ είναι, δεν θα περάσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε στα του ποσταρίσματος. Τα έβαλαν με τον Μαρτίνς εκεί στην παραμύθα, γιατί -λέει- δεν του άρεσε του Μαρτίνς που αναβλήθηκε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Βλέπετε, θεωρούν εκεί στην παραμύθα, ότι ο Μαρτίνς… ζηλεύει τη… «μεγαλειώδη» πορεία του ΠΑΟΚ στους «8» (ποιας διοργάνωσης δεν μας λένε, αποφεύγουν συστηματικά να την αναφέρουν…) και έτσι… του βγήκε αυτή η ζήλεια στις δηλώσεις του, για το ματς της άλλης εβδομάδας, το οποίο αναβλήθηκε…

Την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο οποίος είπε το… αυτονόητο. Ποιο ήταν αυτό; Δείτε:

Διαβάστε επίσης