Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάμε για μεγάλο πόνο, σε όλα τα επίπεδα

Μιλάμε για μεγάλο πόνο, σε όλα τα επίπεδα
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 11:23

Δεν μπορεί να το παίζουν «ευρωπαίοι» και δήθεν «ανώτεροι» και να τους φταίει για όλα ο Ολυμπιακός… Έχουν κόμπλεξ. Απλό. Δεν μπορεί να μας λένε για το… «χρυσό δημιούργημα», την ομάδα που αποκλείει τα «χωριά» της Ευρώπης, για να πάει στον τελικό του «Milco Cup» που έγραψε και ο Κώστας Καραπαπάς και να ασχολούνται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με τον Ολυμπιακό… Σκεφτείτε τι κόμπλεξ έχουν και πόσο κατώτεροι αισθάνονται πραγματικά, σε σχέση με τον απόλυτο κυρίαρχο του ελληνικού αθλητισμού…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο βόθρος δεν μπορεί να «σταυρώσει» επιτυχία… Που και που κάνει καμία, έτσι τυχαία, από σπόντα και… ξεχνά τη μιζέρια, στην οποία τον έχει οδηγήσει η απόλυτη αυτοκρατορία του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο, τώρα και μπάσκετ ξανά, αλλά και διαχρονικά επίσης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, ότι σε όλα τα επίπεδα αναγκάζονται να γράφουν για επιτυχίες του Ολυμπιακού. Δεν μπορούν να το διαχειριστούν, ότι βλέπουν το μπάσκετ, που κάποτε ήταν αποκούμπι τους (σε επίπεδο φάρου που… αγαπούσαν) το έχασαν κι αυτό… Δεν αντέχουν να βλέπουν την ομάδα πόλο Γυναικών στο F4 της Ευρωλίγκας, στον Πειραιά, στο Παπαστράτειο. Δεν αντέχουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να είναι στο +10 και να προετοιμάζεται για να κάνει άλλη μια φιέστα, την τρίτη στα χρόνια της «εξυγίανσης» και να τους… αποτελειώσει.

Δεν τα αντέχουν όλα αυτά. Να βλέπουν τον Ολυμπιακό υγιή. Να βλέπουν τον Ολυμπιακό πάντα να στοχεύει ψηλά και να μη ρίχνει τον πήχη, σε κατώτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για να κάνει καμιά… σποραδική επιτυχία, εδώ και εκεί και να πουλήσει παραμύθι… Δεν αντέχουν που βλέπουν την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη απόλυτη κυρίαρχο… Δεν αντέχουν άλλη πλάτη. Και έτσι… το ρίχνουν στην παραμύθα και παραληρούν. Κόμπλεξ είναι, δεν θα περάσει…

Διαβάστε επίσης