Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του - Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίπλα στον Σάκχοφ

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του - Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίπλα στον Σάκχοφ
Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 - 20:07

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως είναι ένας σύλλογος πέρα από τον αθλητισμό, είναι κάτι τεράστιο με μεγάλη προσφορά και στην κοινωνία. Το πρόσωπο αυτό έδειξε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των πλέι οφ της Super League με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Τη στιγμή που οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν μπει στο γήπεδο πριν το ματς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συζήτηση με τον Γεβχέν Σάκχοφ. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κατάγεται από την Ουκρανία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να μάθει για την οικογένεια του παίκτη και να συζητήσει μαζί του για τον πόλεμο στην πατρίδα του από τη Ρωσία.

Μάλιστα τις πρώτες ημέρες του πολέμου ο Γεβχέν Σάκχοφ είχε περάσει τη δική του μεγάλη αγωνία με τη γυναίκα του. Η σύζυγος του έμπειρου μέσο ήταν στην Ουκρανία όταν άρχισε ο πόλεμος και μάλιστα ήταν έγκυος, ενώ κρυβόταν μέσα σε καταφύγιο όπου και γέννησε.

Τελικά κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα και να είναι μαζί με τον Σάκχοφ, όμως ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ είναι ακόμη στην Ουκρανία.

Μία ανθρώπινη στιγμή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για τον Σάκχοφ και πως βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του τα τραγικά γεγονότα του πολέμου.

Διαβάστε επίσης