Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Φορτούνης μπήκε καλά, δυναμικά» (video)

Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Φορτούνης μπήκε καλά, δυναμικά» (video)
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 - 14:12

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ, αν και θα μπορούσε να νικήσει. Μέσα στην έδρα του, ο Θρύλος δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, το οποίο βάσει ευκαιριών εδικαιούτο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ, για τον Σισέ, αλλά και για την επιστροφή Φορτούνη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στο Olympiacos TV, με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στον απόηχο του ματς:

Ο Σισέ έκανε προπόνηση την Παρασκευή και το Σάββατο. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Το έχουμε κάνει πολλές φορές. Ο Σισέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει. Και αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε.

Είναι κρίμα γιατί ήταν το άσχημο σημείο στην απόδοσή μας, οι χαμένες ευκαιρίες. Είμαστε μια ομάδα η οποία δημιουργεί ευκαιρίες. Σήμερα δεν καταφέραμε να τις ολοκληρώσουμε ακόμη μια φορά. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό των ευκαιριών να μετατρέπεται σε γκολ. Και δυστυχώς δεν το καταφέραμε.

Για τον Κώστα Φορτούνη, πραγματικά μπήκε καλά, δυναμικά, ελπίζουμε πολύ σύντομα να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν, για να μας βοηθήσει.

Δεν παίξαμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Παίξαμε απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία είναι πολύ ποιοτική στο κέντρο και την επίθεση. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Το μελανό σημείο της απόδοσής μας δεν ήταν στο κέντρο, αλλά οι χαμένες ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε 5-6 ευκαιρίες που έπρεπε να μετατραπούν σε γκολ. Και δεν το καταφέραμε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης