Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ιστορικό φιλικό για την ειρήνη, ένα δυνατό τεστ για τον Μαρτίνς

Ένα ιστορικό φιλικό για την ειρήνη, ένα δυνατό τεστ για τον Μαρτίνς
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 14:11

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ραντεβού με την ιστορία. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκεί όπου έχει δώσει τόσα και τόσα μεγάλα ματς. θα δώσει ακόμη ένα. Το ιστορικό φιλικό κατά του πολέμου, με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό φιλικό. Και όχι μόνο για τα μηνύματα, τα οποία θα περάσουν, μέσα από αυτό. Όχι μόνο γιατί ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου δείχνει ξανά ότι στέκεται με τον άνθρωπο, με την ειρήνη. Με το καλό των συνανθρώπων μας, είτε είναι από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη. Και προάγει το μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου. Προάγει το μήνυμα για να πρυτανεύσει η ειρήνη… Αλλά και για άλλο λόγο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το φιλικό είναι πολύ σημαντικό και από αγωνιστικής άποψης. Μιλάμε για ένα ιστορικό φιλικό για την ειρήνη, αλλά και για ένα δυνατό τεστ για τον Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε πίσω το ρεπό, το οποίο είχε χορηγήσει για σήμερα στους ποδοσφαιριστές τους και φυσικά τους επανέφερε στο γήπεδο, για να δουλέψει για τον πολύ σημαντικό αυτό φιλικό αγώνα. Για την ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού θα είναι μια ιδανική ευκαιρία για να περάσουν ένα μήνυμα υπέρ της ειρήνης, αλλά για τον Πέδρο θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να παίξει με έναν δυνατό αντίπαλο και να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, την προσεχή εβδομάδα…

Τα ανθρωπιστικά και αγωνιστικά οφέλη, μια μεγάλης αναμέτρησης στο γήπεδο Καραϊσκάκη (20:00). Ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στον Ναό. Και εκτός από την υποστήριξη στην ειρήνη και την προσπάθεια να περάσει το μήνυμα «στοπ στον πόλεμο», ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει και αγωνιστικά οφέλη, κρατώντας την ομάδα σε ρυθμό, παρά την έλλειψη επίσημου αγώνα.

Διαβάστε επίσης