Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το γράφημα ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ και το γράφημα ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Το γράφημα ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ και το γράφημα ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 17:27

Όταν στριμώξεις την γάτα σε μία γωνία, μοιραία θα βγάλει νύχια. Κάπως έτσι κάνουν και όσοι τρώνε το ένα χαστούκι μετά το άλλο από τη Δικαιοσύνη και καταδικάζονται σε ποινές φυλάκισης λερώνοντας το ποινικό τους μητρώο...

Σήμερα διαδόθηκε στα social media το επικαιροποιημένο γράφημα με τα ψέματα:

ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ:

Σύμφωνα με αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει... 25 συμμετοχές σε προημιτελικούς/ημιτελικούς/τελικό και ο Ολυμπιακός μόνο 4. Φυσικά το γράφημα είναι αστείο...

Παρουσιάζει ως «6 πορείες του Παναθηναϊκού στους "8"» τις 6 αγωνιστικές της προημιτελικής φάσης το 1991/92 που διοργανώθηκε σε όμιλο!

Θεωρεί μεγαλύτερη πορεία αυτή της ΑΕΛ, επειδή απέκλεισε μία Σίοφοκ και μία Σερβέτ και έφτασε στα προημιτελικά σε σχέση με την πορεία του Ολυμπιακού το 2019/20 που έπαιξε 16 αγώνες, έκανε 7 νίκες και είχε 5 προκρίσεις με αποκορύφωμα το διπλό πρόκρισης στο Emirates με την Άρσεναλ, επειδή η φάση ήταν «16» και όχι «8»!

Θεωρεί μεγαλύτερη πορεία την 8άδα του ΠΑΟΚ στο Conference League φέτος από την 8άδα του Ολυμπιακού στο Champions League και εμφανίζει 3ο τον ΠΑΟΚ και πίσω του τον Ολυμπιακό!

ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

Το γράφημα είναι ένα και λέει την αλήθεια. Μπορεί ο καθένας να το διαβάσει στην διεθνή έκδοση της σελίδας της Wikipedia:

Ναι, ο πίνακας με τις 4 κορυφαίες Ελληνικές ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Κορυφαία Ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός με τις περισσότερες συμμετοχές, τις περισσότερες νίκες και τους περισσότερους βαθμούς! Δεν το λέει η Αθλητική διαπλοκή, το λέει η Wikipedia.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο στο «athlitiki-diaploki.blogspot.com».

Διαβάστε επίσης