Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα μπροστάρης ο Ολυμπιακός (video)

Πάντα μπροστάρης ο Ολυμπιακός (video)
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - 00:38

Το μήνυμά του έστειλε και πάλι ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου. Πάντα το κάνει σε τέτοιες ή παρόμοιες περιπτώσεις. Αυτήν τη φορά, το έκανε με το φιλικό απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ένα φιλικό που έγινε για να σταλεί άλλο ένα μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία και υπέρ της Ειρήνης. Μία σειρά φιλικών αγώνων θα δώσει η Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ευρώπη και την Αμερική και η αρχή έγινε από την Ελλάδα. Από τον Πειραιά. Από το Καραϊσκάκη. Από τον Ολυμπιακό.

Τόσο ο πρωταθλητής Ελλάδας, όσο και η Σαχτάρ Ντόνετσκ αγωνίστηκαν με ένα κεντρικό μήνυμα στις φανέλες τους: «Σταματήστε τον πόλεμο». Ένα μήνυμα που «ακούστηκε» σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, σε μία θύρα του γηπέδου είχαν τοποθετηθεί παιχνίδια και κουκλάκια για τα παιδιά που έχουν χαθεί στον πόλεμο.

Και πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες, ο Ολυμπιακός θα είναι μπροστάρης. Το είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι πολιτικές, ούτε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή είναι να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατόν».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης