Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιούχα, γιούχα, γιούχα

Γιούχα, γιούχα, γιούχα
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - 10:45

Συνώνυμο της γιούχας κατάντησε η ΑΕΚ του «επενδυτή». Ατελείωτη γιούχα, προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, προς εκείνους που έχει προσλάβει να του την «τρέχουν», προς τους προπονητές, προς τους παίκτες, προς τα… καθίσματα στην οπαπαρίνα. Στην οποία, να θυμίσουμε, πριν καν μπει η ομάδα να παίξει, έχει προλάβει ΗΔΗ να σηκωθεί πανό κατά του «επενδυτή».

Τα social media της ΑΕΚ έχουν γίνει τόπος… μαρτυρίου, για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έχουν ακούσει και συνεχίζουν να ακούνε τα… εξ αμάξης. Σας τα δείξαμε τα σχόλια και χθες. Την… «αποθέωση» την οποία γνωρίζουν ο «επενδυτής» και η ομάδα του, η οποία όχι απλώς… λιποθύμησε μπροστά στο ενδεχόμενο να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά κάνει το ίδιο τώρα και μπροστά στην πιθανότητα να βγει Ευρώπη και να προσπαθήσει εκεί να… μην αποκλειστεί από καμιά Βελέζ.

Τι δεν θα δείτε στην παραμύθα; Αφιερώματα για την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΓΙΟΥΧΑ που εισπράττει ο «επενδυτής» και η ομάδα του. Δεν θα τα δείτε σε πρώτο πλάνο. Δεν θα τα δείτε πρώτα θέματα, από τους διάφορους παραμυθάδες, οι οποίοι αρκούνται στο να προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια στον κόσμο του Ολυμπιακού…

Κωμικοί, γελάμε μαζί τους και με την προπαγάνδα τους. Δεν πειράζει, θα σας τα λέμε εμείς… Γιούχα και άγιος ο Θεός…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης