Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι λέτε ρε; Δεν παίζει ο Χουάνκαρ; Ε, τότε θα κερδίσουμε!

Τι λέτε ρε; Δεν παίζει ο Χουάνκαρ; Ε, τότε θα κερδίσουμε!
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - 14:12

Σωπάτε ρε! Δεν παίζει ο Χουάνκαρ στο ντέρμπι την Κυριακή, γιατί αποβλήθηκε στα Γιάννενα και… γύρισε η Γη ανάποδα! Αφού δεν παίζει ο Χουάνκαρ θα… κερδίσουμε! Γιατί αν έπαιζε θα είχαμε πρόβλημα, βλέπετε! Δεν το έπαιρνε το ματς ο Ολυμπιακός, με τον Χουάνκαρ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ούτε ένα χρόνο να παίζανε! Τόσο μεγάλη απουσία είναι αυτή του Χουάνκαρ, που στον Ολυμπιακό σκέφτονταν αν έπαιζε κανονικά, να φόρτωναν τη μισή εντεκάδα στην πλευρά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ευτυχώς τώρα που αποβλήθηκε και δεν θα χρειαστεί να το κάνει ο Μαρτίνς. Πάλι καλά που θα έχει ο Ολυμπιακός μια ευκαιρία να διεκδικήσει στα ίσα το ματς στη Λεωφόρο και να το «χτυπήσει». Με τον Χουάνκαρ αυτό δεν γινόταν. Θα ήταν… τρομερά δύσκολο. Χωρίς Χουάνκαρ, όλα γίνονται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι γνωστό ότι καταστρώνει τα πλάνα του για το πως θα νικήσει στη Λεωφόρο, με βάση το ποιους παίκτες θα έχει και ποιους δεν θα έχει ο Γιοβάνοβιτς. Έτσι πορεύεται φέτος ο Θρύλος…

Γελάνε τα παρδαλά κατσίκια όλης της πλάσης με τους παραμυθάδες, που έχουν χτίσει την προπαγάνδα της εβδομάδας πάνω στην αποβολή του Χουάνκαρ, ενόψει ντέρμπι! Και 10 Χουάνκαρ να έπαιζαν, πάλι γλέντι θα είχε, ας το πάρουν χαμπάρι…

Διαβάστε επίσης

Άρης από μικρός ο Κλάτενμπεργκ

Άρης από μικρός ο Κλάτενμπεργκ

Ρε, τι παραμύθα πουλάνε; Οι «πράσινοι παπαγάλοι», μετά τον «Ολυμπιακό που δεν θέλει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη», ανακάλυψαν το ίδιο για τον… Άρη. Για τον… Άρη είναι αυτά που γράφονται.