Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρχισαν να φτιάχνουν από τώρα κλίμα για το ντέρμπι

Άρχισαν να φτιάχνουν από τώρα κλίμα για το ντέρμπι
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - 11:54

Σου λέει «ό,τι πάρουμε». Και μισό σφύριγμα υπέρ τους και εις βάρος του Ολυμπιακού, σε ένα ντέρμπι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. «Ας αρχίσουμε να φωνάζουμε από τώρα για τη διαιτησία», λοιπόν, με τους «πράσινους παπαγάλους» να έχουν… οργιάσει από το βράδυ της Κυριακής. Και να συνεχίζουν και το πρωί της Δευτέρας, φυσικά, Οι γνωστοί, στο διαδίκτυο και στα ερτζιανά. Και κάποιοι και στα δύο ταυτοχρόνως.

Ανακάλυψαν νέα πολυδιάστατη… αδικία εις βάρος της… αρμάδας του Γιοβάνοβιτς, την οποία όλο αδικούν ρε παιδί μου ένα πράμα και πως γίνεται τώρα αυτό…; Εντάξει, προφανώς και αστειευόμαστε. Ούτε… αρμάδα είναι ο Παναθηναϊκός, ούτε και καμιά… αδικία έχει υποστεί. Έτσι μας λένε εκείνοι. Οι γνωστοί «πράσινοι παπαγάλοι».

Άρχισαν από νωρίς να φτιάχνουν κλίμα για το ντέρμπι που έρχεται. Για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Σε πρώτο πλάνο η διαιτησία, η προσπάθεια που κάνει το… «σύστημα» (που έλεγε και ο Λουτσέσκου…) να αφήσει εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό και άλλα τέτοια… υπέροχα. Ναι παιδιά. Υπέροχα είναι. Όπως τα ανέκδοτα. Τα πετυχημένα. Αυτό είναι… πετυχημένο. Σε κάνει και γελάς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Παναθηναϊκός, βλέπετε, είναι δεδομένο ότι αξίζει την Ευρώπη. Και κάποιοι… του τη στερούν. Δεν θέλουν να τον δουν τον Παναθηναϊκό να… βγάζει τα διαβατήρια από το συρτάρι, για να πάει να παίξει στη διοργάνωση των «καταφρονεμένων» που έλεγε κάποτε και η παραμύθα…

Μα, πως γίνεται ρε παιδί μου ο Παναθηναϊκός να… αδικείται πάντα πριν από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πάντα πριν από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να φωνάζει για τη διαιτησία και να… οδύρεται; Πως; Μα πως; Τόσο… άχτι τον έχουν τον Παναθηναϊκό, πριν από τα ντέρμπι με τον Θρύλο και τον αδικούν; Ή μήπως ο Παναθηναϊκός βγάζει προς τα έξω τα παραπονάκια του, κάθε φορά που έρχεται ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μπας και πάρει κάνα σφύριγμα, α λα ΠΑΟΚ, κάνα πέναλτι, κάνα τέτοιο και… καταφέρει τίποτα; Ε, δεν θέλει και πολύ μυαλό… Έπιασαν δουλειά πάλι οι «παπαγάλοι», αφού μπήκαμε σε εβδομάδα Λεωφόρου.

Διαβάστε επίσης

Άρης από μικρός ο Κλάτενμπεργκ

Άρης από μικρός ο Κλάτενμπεργκ

Ρε, τι παραμύθα πουλάνε; Οι «πράσινοι παπαγάλοι», μετά τον «Ολυμπιακό που δεν θέλει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη», ανακάλυψαν το ίδιο για τον… Άρη. Για τον… Άρη είναι αυτά που γράφονται.