Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι 183 λέξεις του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να είναι 5 (photos)

Οι 183 λέξεις του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να είναι 5 (photos)
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 13:35

Τι έκατσαν και έγραψαν όλα αυτά που έγραψαν, εκεί στον ΠΑΟΚ; Ας έλεγαν απλώς «δεν παίζουμε με τον Ολυμπιακό» και θα τελείωνε το στόρι. Όχι, δεν τρελαθήκαμε. Για την ανακοίνωση, για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ λέμε. Έκατσαν οι άνθρωποι και έγραψαν… 183 λέξεις ανακοίνωση, ενώ θα μπορούσαν απλά να αναφέρουν στους οπαδούς τους, ότι… «ΟΚ, χαλαρά παιδιά, η Μαρσέιγ είναι, όχι ο Ολυμπιακός». Ή ας το συνόψιζαν, εδώ που τα λέμε, σε 5 λέξεις: «Δεν παίζουμε με τον Ολυμπιακό». Αρκεί αυτό για να… καλμάρει η Τούμπα. Να μην είναι στα… κάγκελα.

Άλλωστε, μόνο όταν πηγαίνει ο Ολυμπιακός εκεί… αφηνιάζουν. Όχι ότι στα άλλα ματς τους… διαφημίζουν το ποδόσφαιρό μας. Κάθε άλλο. Εδώ ήμασταν κι εμείς το 2018, στην παράσταση που παίχτηκε με την ΑΕΚ. Δεν ήμασταν αλλού… Αλλά ΟΚ, όταν πηγαίνει ο Ολυμπιακός εκεί, είναι… αλλιώς. Διαφορετική φάση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Όσες προκλήσεις κι αν έχει η βραδιά, όσες αναποδιές κι αν χρειαστεί να υπερκεράσουμε, παρακαλούμε να αποφευχθούν όλες οι ενέργειες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Όχι αντικείμενα, πυρσούς, κροτίδες στο γήπεδο, όχι συσκευές λέιζερ, όχι πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, τίποτα απ´ αυτά δεν πρέπει να θολώσει την εικόνα της θρυλικής για όλον τον κόσμο Τούμπας», λέει μεταξύ άλλων η… εμπνευσμένη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Πόσο… θρυλική είναι η Τούμπα; Τόσο:

Διαβάστε επίσης