Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει για sold out η Λεωφόρος; Τέλεια!

Πάει για sold out η Λεωφόρος; Τέλεια!
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 13:04

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πάμπολλες φορές «δική του» τη Λεωφόρο. Και με κάθε τρόπο, εδώ που τα λέμε. Σε ντέρμπι που κρίθηκαν στο γκολ. Σε ντέρμπι που κρίθηκαν στο φινάλε. Σε ντέρμπι που κρίθηκαν σε… πιο ανοιχτά σκορ. Σε ντέρμπι που έγιναν… θρίαμβοι του Ολυμπιακού. ΘΡΙΑΜΒΟΙ!

Κάποια από αυτά τα ντέρμπι, όμως, τα τελευταία 1-2 χρόνια ειδικά, δεν είχαν κόσμο στις εξέδρες της Λεωφόρου. Και ο Ολυμπιακός έχει χάσει, σε αυτά τα ματς, λίγη από τη μαγεία της… σιωπής, στη Λεωφόρο. Η οποία είναι πάντοτε πιο… γλυκιά. Είναι πάντοτε… διαφορετική.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν μιλάμε για το άδειο γήπεδο του Παναθηναϊκού, επί CoViD και το 1-4 που… έφερε σιωπή. Μιλάμε για σιωπή σε… γεμάτο γήπεδο. Σαν αυτό που μας λένε ότι θα έχουν την Κυριακή που έρχεται. Να! Σαν αυτή που είχε στο ΟΑΚΑ στα τελευταία 1-2 λεπτά, όταν κατάλαβαν οι «πράσινοι» ότι το ντέρμπι το πήρε ο Ολυμπιακός…

Αυτή είναι η σιωπή που μας… αρέσει. Αυτή είναι η ατμόσφαιρα που γουστάρουμε να… χαλάμε. Αυτή είναι η σιωπή που αξίζει, στο γεμάτο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Και το γεγονός ότι η Λεωφόρος την προσεχή Κυριακή θα έχει φουλ κόσμο στις εξέδρες, όχι μόνο εις βάρος του Ολυμπιακού δεν είναι, αλλά αντιθέτως: Είναι ΦΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!

Ο Μασούρας είχε πει κάποτε ότι για όλους τους παίκτες που φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού, το να περιμένουν να περάσει η εβδομάδα, πριν από ένα ντέρμπι, είναι… ευλογία. Είναι κάτι άλλο. Ανώτερο. Και έτσι πρέπει να πάει ο Ολυμπιακός ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. Αυτή τη βδομάδα, η οποία άρχισε με… σιωπή στο ΟΑΚΑ και πάει τώρα φουλ για… σιωπή στη Λεωφόρο.

Α! Μιας και πιάσαμε και τη σιωπή της περασμένης Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, να μη ξεχνάμε και την υπέροχη σιωπή στο ΟΑΚΑ, όταν ο Ντάρμπισιρ… καθάριζε και έκοβε τη… φιέστα. ΑΥΤΗ είναι η σιωπή, για την οποία μιλάμε.

Διαβάστε επίσης

Δυναμώνει με Γκάρι

Δυναμώνει με Γκάρι

Ο έμπειρος εξτρέμ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τη Λεωφόρο και θα είναι στο χέρι του Μαρτίνς, το πόσο θα τον χρησιμοποιήσει.