Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Έφτασε η ώρα της κρίσης για την έκπτωση Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη!

ΕΠΟ: Έφτασε η ώρα της κρίσης για την έκπτωση Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη!
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 13:35
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί η υπόθεση να προχωράει με… αργούς ρυθμούς, αλλά εντέλει προχωρά. Ποια υπόθεση; Η υπόθεση του αιτήματος για την έκπτωση από τα αξιώματά τους, τον Παναγιώτη Δημητρίου, Κλέαρχου Τζαφέρη και Αστέριου Αντωνίου. Ο Παναγιώτης Δημητρίου εκτελεί χρέη αναπληρωτή προέδρου του ΕΠΟ και προεδρεύοντος, από την παραίτηση Ζαγοράκη και έπειτα), ο Αντωνίου είναι αντιπρόεδρος και ο Τζαφέρης ταμίας.

Η συζήτηση της υπόθεσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας εκδικάζεται στις 15.00 της Παρασκευής 15 Απριλίου 2022 και παρότι τα γνωστά «εξυγιαντικά» ΜΜΕ, όπως και η ίδια η ΕΠΟ, προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό, αυτό φυσικά δεν πέρασε! Έπειτα από την καταγγελία την οποία είχε κάνει η ΑΕΛ, η ώρα της κρίσης (και της πιθανής έκπτωσης των τριών) φτάνει!

Η απόφαση του Διαιτητικού, θυμίζουμε, είχε εκδοθεί με μεγάλη καθυστέρηση, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η δίκη των εμπλεκομένων στην υπόθεση αυτή. Γιατί είχε συμβεί αυτό; Μα γιατί η διοίκηση της ΕΠΟ είχε επιχειρήσει αρχικά να αποδυναμώσει – μπλοκάρει τη διαδικασία αιτούμενη αναψηλάφηση. Και η οποία φυσικά απορρίφθηκε εντέλει!

Θυμίζουμε ότι το θέμα ανακινήθηκε και άρχισε να προχωρά, έστω και… βραδέως, μετά από προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ για την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, τον περασμένο Οκτώβριο. Τι απόφαση ήταν αυτή; Να μην επιβάλει ποινές σε μη αδειοδοτημένες ομάδες, που από την πρώην Football League βρέθηκαν με το νόμο Αυγενάκη στη νέα Σούπερ Λιγκ 2.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης