Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάρι, η επιστροφή! Το πρώτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Γκάρι, η επιστροφή! Το πρώτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό!
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 21:45

Στη Λεωφόρο ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού από το Πράσινο Ακρωτήρι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς της ομάδας του Πειραιά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς στα δύο προηγούμενα στην κανονική διάρκεια της Super League, ήταν εκτός αποστολής.

Παράλληλα, το ματς αυτό είναι και η μεγάλη επιστροφή του Γκάρι, ο οποίος στις 2 Απριλίου πριν από το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω οξείας σκωληκοειδίτιδας.

Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενημερώσει σχετικά: «Ο Γκάρι Ροντρίγκες εισήχθη εκτάκτως χθες με οξύ κοιλιακό άλγος έπειτα από κλινική εξέταση του γιατρού της ομάδας μας κου Χρήστου Θέου. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε οξεία σκωληκοειδίτιδα. Σήμερα Σάββατο υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση λαπαροσκοπικής σκωληκοειδεκτομής στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν και η πλήρης επάνοδός του εκτιμάται σε περίπου τρεις εβδομάδες».

Πλέον όμως είναι και πάλι έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό και να παίξει μέσα στη Λεωφόρο!

Διαβάστε επίσης