Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκα τον Παναθηναϊκό, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ, Σ’ ΑΓΑΠΩ!

Νίκα τον Παναθηναϊκό, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ, Σ’ ΑΓΑΠΩ!
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - 10:01

Η σημερινή ημέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Δεν είναι… μια απλή ημέρα. Είναι ημέρα ΝΤΕΡΜΠΙ! «Αιώνιου» ντέρμπι, αν και ο όρος «αιώνιο» στ’ αλήθεια δεν χρειάζεται. Ένα είναι το ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα είναι το ντέρμπι και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έναν μεγάλο αντίπαλο έχει, στην πραγματικότητα. Σέντρα στις 21:30 και η Σούπερ Λιγκ… «παίρνει φωτιά»! Όπως και η επιθυμία μας να δούμε τον Θρύλο να νικά τον Παναθηναϊκό και να συνεχίζει να προελαύνει προς το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι σε μια ομάδα-«σκιά» του παλιού εαυτού της, ο Ολυμπιακός οφείλει να μην υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό και να κοιτάξει να τον… σεβαστεί όσο παραπάνω μπορεί. Σεβασμός δεν είναι να… σταματάς. Σεβασμός είναι να δείχνεις στον άλλο ότι έχει μικρύνει και να τον «ταρακουνάς», να γίνει καλύτερος και να σε ανταγωνιστεί. Και με τον σεβασμό αυτό κερδισμένο βγαίνει, εντέλει, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά ο Ολυμπιακός απόψε δεν κοιτάζει το πως θα… βελτιώσει τον αντίπαλό του. Κοιτάζει το πως θα τον… εξαϋλώσει! Το πως θα τον βάλει στα δίχτυα και θα τον «φορτώσει» γκολ, προς ικανοποίηση των εκατομμυρίων οπαδών του, οι οποίοι περιμένουν πως και πως το μεγάλο ντέρμπι.

Θα αναλύσουμε τα αγωνιστικά παρακάτω. Τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς, τις τελευταίες δοκιμές. Τι περιμένουμε να δούμε σε επίπεδο 11άδας, από τον Πορτογάλο. Όλα αυτά θα τα δούμε παρακάτω. Αλλά τώρα, μόνο ένα πράγμα μετρά: Η νίκη. Αυτή θέλουμε και ΟΧΙ ΜΟΝΟ για βαθμολογικό ενδιαφέρον. ΟΧΙ ΜΟΝΟ για το τρίποντο. Αλλά ΚΥΡΙΩΣ για το γόητρο του να νικάς τον Παναθηναϊκό… Για το γόητρο του να παίρνεις το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Νίκα τον Παναθηναϊκό, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ, Σ’ ΑΓΑΠΩ!

Διαβάστε επίσης