Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο η εικόνα σε ένα ματς, άλλο το ΔΙΚΑΙΟ πρωτάθλημα!

Άλλο η εικόνα σε ένα ματς, άλλο το ΔΙΚΑΙΟ πρωτάθλημα!
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 10:17

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε. Η ισοπέδωση δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό και στους φιλάθλους. Σε μια ομάδα, η οποία είναι χορτασμένη από τίτλους και από διακρίσεις και συνεχίζει να βρίσκεται ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ. Ο Ολυμπιακός δεν αρκείται σε όσα έχει επιτύχει μέχρι σήμερα και διαρκώς αναζητά τρόπο για να γίνει καλύτερος και να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να σηκώνει τίτλους στην Ελλάδα και να προσπαθεί να είναι παρών στο Champions League και να παίζει ματσάρες. Αν όχι, στο Europa League και να προσπαθεί και εκεί να διακρίνεται.

Κακός ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, αλλά δίκαια πρωταθλητής. Το ένα, δεν έχει σχέση με το άλλο και να μην «τσιμπάει» ο κόσμος από τους παραμυθάδες οι οποίοι οργιάζουν.

Από χθες έχουν πάρει τη γνωστή τους… καραμέλα, και την πιπιλάνε ξανά. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το πρωτάθλημα που παίρνει ο Ολυμπιακός, δεν το… δικαιούται. Γιατί σε ορισμένα ματς δεν έχει παίξει καλά και δεν έχει νικήσει. Λες και όλοι οι πρωταθλητές, σε όλες τις λίγκες, ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ. Όχι. Ούτε και παίζουν ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. Και προφανώς, ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως ήταν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν του, εμφανίζει μια εικόνα στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει. Και για αυτό τη σχολιάζουμε. Και για αυτό θεωρούμε ότι πρέπει η ομάδα να βρει άμεσα τον τρόπο να την αλλάξει και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό θα συμβεί.

Άλλο αυτό, όμως, άλλο το να… «τσιμπάνε» ορισμένοι με κάτι αστείες προπαγάνδες του στιλ «τυχερός» ο Ολυμπιακός που παίρνει το πρωτάθλημα. Και κάτι άλλες αστειότητες αυτού του τύπου, όταν μέσα στη σεζόν, οι λεγόμενοι ανταγωνιστές του, δεν μπόρεσαν να τον δουν ούτε με κιάλια. Άλλο η κριτική, άλλο η ισοπέδωση, στην οποία προσπαθούν να μας οδηγήσουν ορισμένοι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αφύπνιση άμεσα!

Αφύπνιση άμεσα!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να καθίσει να σκεφτεί πολύ, τι πήγε στραβά στο ντέρμπι. Αλλαγή εικόνας ΤΩΡΑ, στο ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα.