Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κούγιας σε ΕΠΟ: «Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη»

Κούγιας σε ΕΠΟ: «Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη»
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - 18:32

Άμεση είναι η απάντηση του Αλέξη Κούγια στην απάντηση της ΕΠΟ και παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος υπόσχεται εκπλήξεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας στις 27 Απριλίου, ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με την καταγγελία του για την έκπτωση των Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρη από το προεδρείο και την ΕΕ της ομοσπονδίας. «Τώρα, αν σας έπιασε πανικός γιατί σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη αυτό είναι δικό σας θέμα», υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας που, εμμέσως πλην σαφώς, εμμένει στο εξώδικό του, με το οποίο κατηγορεί την ΕΠΟ για «διάπραξη σοβαρότατων ποινικών αδικημάτων» με σκοπό να μην υπάρχει καταστατικό κώλυμα με την υποψηφιότητα του Μπαλτάκου για την προεδρία της ομοσπονδίας στις εκλογές της 1ης Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας αναφέρει στην απάντησή του στην ΕΠΟ: «Εγώ στα χέρια μου έχω το αντίγραφο της αποφάσεως αλλά και το απόσπασμα που μου κοινοποίησε ο Φιλιππούσης, που εκεί που είναι τα ονόματα των δικηγόρων, και στα δύο έγγραφα, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

«Διάβασα την απρόσωπη, χωρίς ονοματεπώνυμο, απάντηση της ΕΠΟ και το χαρακτηρισμό που μου απέδωσαν, του «γνωστού ανακατωσούρα», και θυμήθηκα ότι ακριβώς τον ίδιο χαρακτηρισμό μου είχαν αποδώσει οι τότε διοικούντες της ΕΠΟ, που βρέθηκαν κατηγορούμενοι τόσο στα δύο Koriopolis, όσο και στα υπόλοιπα κακουργήματα, που ακόμη λογοδοτούν στα ποινικά δικαστήρια.

Αντιλαμβάνομαι ότι θα ήθελαν να μην υπάρχω αλλά, δυστυχώς, υπάρχω, εν αντιθέσει με όλους αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς και οι οποίοι σήμερα είναι είτε στα χωριά τους είτε στα μπαρ τους.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι, εν αντιθέσει με αυτούς που είναι απλές φιλιππινέζες – μαριονέτες είτε του Κόκκαλη είτε του Βαρδινογιάννη είτε των μετέπειτα αφεντικών τους, εγώ είμαι ο Αλέξης Κούγιας, που 47 χρόνια κυριαρχώ στα ελληνικά δικαστήρια και, για αυτούς που γνωρίζουν, είμαι ο κορυφαίος ποινικολόγος στην Ελλάδα, κερδίζοντας τα χρήματα που χρειάζομαι για να έχω στην ιδιοκτησία μου την κορυφαία ομάδα της περιφέρειας, την ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων Ελλάδος.

Αλήθεια ρε παιδιά, για την ταμπακιέρα δεν θα πείτε τίποτα;

Εγώ στα χέρια μου έχω το αντίγραφο της αποφάσεως αλλά και το απόσπασμα που μου κοινοποίησε ο Φιλιππούσης, που εκεί που είναι τα ονόματα των δικηγόρων, και στα δύο έγγραφα, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.

Τώρα, αν σας έπιασε πανικός γιατί σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη αυτό είναι δικό σας θέμα.

Τα υπόλοιπα την Τετάρτη, 27/4/2022, στην Επιτροπή Δεοντολογίας μαζί με τους δικηγόρους σας.

Αθήνα, 20.04.2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας»

Διαβάστε επίσης