Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 17:58

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ μετά τη δεύτερη ήττα (0-1) από τη Μαρσέιγ, γνώρισε τον αποκλεισμό από το Europa Conference League. Την Κυριακή δοκιμάστηκε στην έδρα του Άρη, στο ντέρμπι της πόλης, για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας απώλεια (0-1). Δεύτερη διαδοχική απώλεια, μετά από εκείνη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-2) στα πλέι οφ. Έτσι, παρά την απώλεια του Ολυμπιακού, δεν μπόρεσε να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Αυτή τη φορά υποδέχεται τους ερυθρόλευκους στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, ψάχνοντας προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει ρεβάνς.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας δώσει τέσσερις αγώνες στο μίνι τουρνουά. Αρχικά επικράτησε με 2-1 του Άρη, πριν αναδειχθεί ισόπαλος (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ (1-1). Την Κυριακή ηττήθηκε και από τον Παναθηναϊκό (0-1), σε ματς στο οποίο δεν είχε καλή απόδοση. Είδε πάντως και τον ΠΑΟΚ να χάνει, με τη διαφορά τους να μένει αμετάβλητη.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Μεγάλης Πέμπτης.

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Τικίνιο: «Έχουμε μόνο τελικούς μέχρι το τέλος»

Σε Μέσο της Βραζιλίας μίλησε ο Τικίνιο Σοάρες και αναφέρθηκε στην πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός έχει να δώσει μόνο τελικούς, αναφερόμενος στα πλέι οφ της Super League, αλλά και στα ματς που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά για το κύπελλο Ελλάδας.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Συγκεκριμένα, ο Τικίνιο μίλησε στο «GE» και τόνισε: «Έχουμε μόνο τελικούς μέχρι το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι πιστεύουμε. Μεγάλη παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, και είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να πετύχουμε και τον μεγάλο μας στόχο, που είναι να είμαστε πρωταθλητές».

«Νιώθω καλά και θέλω να πετύχω όλους τους στόχους μου, τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά. Νομίζω ότι ήταν μια σεζόν όπου έμαθα πολλά. Πιστεύω ότι έχει τα πάντα η φετινή σεζόν για να προχωρήσει και να τελειώσει με επιτυχία».

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης