Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Τσιμίκας», γράφουν στο εξωτερικό

«Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Τσιμίκας», γράφουν στο εξωτερικό
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 12:54

Μία από τις ομάδες, οι οποίες φέρονται να «ζαχαρώνουν» τον πρώην ακραίο αμυντικό του Ολυμπιακού, είναι η Γιουβέντους. Τα νέα προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με το όνομα του Ολυμπιακού να συνεχίζει να διαφημίζεται, μέσα από την εξέλιξη την οποία ο Κώστας Τσιμίκας έχει στην καριέρα του, έως τώρα. Ο Έλληνας άσος, ο οποίος αναδείχθηκε μέσω των εμφανίσεών του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τη σεζόν 2019-20 (πριν τη μεγάλη μεταγραφή στην Αγγλία), πλέον είναι ένα πολύ hot όνομα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά.

«Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, καθώς υπάρχει ο Άντριου Ρόμπερτσον, αλλά όποτε αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Ο 27χρονος αμυντικός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη διαφορά, με το… βελούδινό του αριστερό πόδι.

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικός της τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικής ποδοσφαιριστής και με τον Λούκα Πελεγκρίνι μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Μεγάλης Κυρίας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «juvedipendenza».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μη διεθνής ο Ισπανός Γκόμεθ!

Μη διεθνής ο Ισπανός Γκόμεθ!

Επιλογή με ερωτηματικά από τον Κλάτενμπεργκ για τη ρεβάνς κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Δεν ξανάγινε τέτοιος ορισμός!