Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτά τα παιδιά… (photos)

Για αυτά τα παιδιά… (photos)
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022 - 11:24

Το σήμερα είναι σημαντικό. Το «τώρα» είναι που μετράει. Σύμφωνοι. Αλλά δεν είναι το μόνο. Οφείλουμε όλοι μας να σκεφτόμαστε μπροστά. Να σκεφτόμαστε τη νέα γενιά. Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, έτσι και στην μπάλα. Έτσι και στον Θρύλο… Προσέξτε καλά τις φωτογραφίες. Εστιάστε στην εξέδρα. Για αυτά τα παιδιά δουλεύεται ο Θρύλος του «αύριο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Για αυτά τα παιδιά η ομάδα οφείλει διαρκώς να βελτιώνεται και να συνεχίζει να σηκώνει τίτλους και να γράφει ιστορία… Για αυτά τα παιδιά ο Ολυμπιακός οφείλει διαρκώς να γιγαντώνεται και να προχωρά προς ένα καλύτερο «αύριο», με ακόμη περισσότερες κούπες και με ακόμη πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Με ακόμη μεγαλύτερες νίκες και με ακόμη σπουδαιότερες βραδιές, στην Ευρώπη…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκη συνεχίζει να δίνει ΜΑΧΗ για αυτά τα παιδιά. Για να βλέπουν τον Ολυμπιακό, «αύριο-μεθαύριο» ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και κυρίαρχο… Για να είναι αυτά τα παιδιά και ως ενήλικες ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο… Αυτά τα παιδιά είναι το «αύριο» του Θρύλου. Και για αυτά τα παιδιά η ομάδα οφείλει να είναι ολοένα και καλύτερη.

Διαβάστε επίσης

«Γραμμή» ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, έχει και παράπονα!

«Γραμμή» ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ, έχει και παράπονα!

Ενοχλήθηκαν στον ΠΑΣ από τις καθυστερήσεις. Όταν τις έκαναν ήταν καλά; Όσο για τις ατάκες Μεταξά, μήπως κατάλαβε γιατί δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Εραμούσπε;