Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βατσλίκ: Παίζει στην Τούμπα και μένει Θρύλο

Βατσλίκ: Παίζει στην Τούμπα και μένει Θρύλο
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 12:33

Κεφάλαιο είναι για τον Ολυμπιακό ο Τόμας Βατσλίκ. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Euro 2020 φοράει τα ερυθρόλευκα. Και δικαίως, αφού με την παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ, ο Τσέχος έδειξε τη μεγάλη αξία του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μίας σεζόν κατά την οποία ο Θρύλος δεν βρέθηκε στα καλύτερά του, υστερώντας σε απόδοση σε αρκετά ματς. Παρόλα αυτό, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον Βατσλίκ «κέρβερο» στην εστία, να κρατά τα αποτελέσματα τα οποία ήθελε ο Ολυμπιακός και να τον οδηγεί έτσι, από το μετερίζι του, προς τον τίτλο. Με σταθερότητα, όπως η ομάδα νικούσε, έτσι ο Βατσλίκ έκανε εξαιρετικά ματς.

Και τώρα τα εξαργυρώνει, αφού απόψε πιάνει τον αριθμό των συμμετοχών που απαιτούνταν για να ανανεωθεί αυτομάτως η συνεργασία του, με τον Ολυμπιακό. Ο Βατσλίκ παίζει απόψε τον αγώνα Νο.43 με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έτσι το συμβόλαιό του με την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα αυτομάτως μπαίνει σε επέκταση για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Βατσλίκ έχει γράψει ήδη 30 ματς στο πρωτάθλημα, 10 στο Europa League και δύο στο Κύπελλο, ενώ στα 17 από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία του. Απόψε κάνει το 43ο, το οποίο βάσει προγράμματος σηματοδοτεί το 75% των αγώνων στη σεζόν, ποσοστό το οποίο έπρεπε να πιάσει, για να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης. Επομένως και παραμονής του στο λιμάνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης