Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Ένα βαθμό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος (video)

Ολυμπιακός: Ένα βαθμό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος (video)
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 16:36

Πρωταθλητής στην Τούμπα θέλει να στεφθεί απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ και με έναν βαθμό, εξασφαλίζουν μαθηματικά τον τίτλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε τους Μανωλά και Σισέ στην Αθήνα, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Καντουρί, Ζαμπά, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ.

Ο αποκλεισμός της Βιγιαρεάλ από τη Λίβερπουλ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωφέλησε και τον Ολυμπιακό. Γιατί οι Πειραιώτες θα κερδίσουν έναν γύρο και θα αρχίσουν τη διοργάνωση από τον Β’ προκριματικό αντί για τον Α’.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον Στίβεν Τσούμπερ και θα καταβάλλει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Ελβετό μεσοεπιθετικό.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέτεινε την παραμονή του στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει και το ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό.

Η Μπόρνμουθ και η διαιτησία στέρησαν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ την άνοδο στην Premier League,. Στο 41’ ο Σάριτζ ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Τράβερς, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε το πέναλτι, γιατί ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του για ένα οφσάιντ που δεν σημειώθηκε ποτέ!

Η Μπόρνμουθ πανηγύρισε τη νίκη στο 83’ με γκολ του Μουρ στο 83’. Η Νότιγχαμ θα διεκδικήσει τώρα την άνοδο της στα μπαράζ ανόδου της κατηγορίας.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης