Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόση προσπάθεια να φύγει ο Πέδρο πήγε χαμένη

Τόση προσπάθεια να φύγει ο Πέδρο πήγε χαμένη
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 11:57

Είπαμε, όλα στη ζωή (και φυσικά ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο) είναι κάρμα! Γλυκό και όμορφο. Τρυφερό και συνάμα… φοβερό και τρομερό! Ο Πέδρο Μαρτίνς, ένας προπονητής, ο οποίος με την ικανότητά του, την εργατικότητά του, την τιμιότητα των δηλώσεών του και τον εν γένει εξαιρετικό χαρακτήρα του, κέρδισε τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και φιλάθλους αντιπάλων ομάδων. Οι οποίοι θα ήθελαν να έχουν «έναν Μαρτίνς στον πάγκο», όπως φυσικά έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι θα ήθελαν να έχουν και «έναν Μαρινάκη για Πρόεδρο». Σαφές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά στον βόθρο δεν μπορούσαν να το αντέξουν. Έχουν αποκαλέσει τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι και… γραφικό. Ναι, αυτολεξεί. Τόσο χαμηλά έπεσαν. Αλλά έχει και άλλο. Συνεχίζεται η προσπάθεια, ο Ολυμπιακός να… ορφανέψει τον πάγκο του. Έδωσε (και δίνει) τη μάχη του ο βόθρος της «εξυγίανσης», να απομακρυνθεί ο Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Αντ’ αυτού, έπιασε την ομάδα της τσέπης τους, σε πρωταθλήματα.

Τους τα έδειξε κιόλας (σικ) μέσα στο ίδιο το σπίτι της ομάδας που τους πληρώνει και τους συντηρεί στο προσκήνιο, αφού χωρίς αυτή τη συνθήκη, θα ήταν στα αζήτητα και δεν ασχολούταν άνθρωπος μαζί τους.

Τόση προσπάθεια να φύγει ο Πέδρο, πήγε χαμένη… Συνεχίζεται όμως… Την ίδια τύχη θα έχει και πάλι. Ο Πέδρο θα χτίσει τον Ολυμπιακό που θα τους πάρει και το 48ο και θα τους δείξει ξανά τι σημαίνει «Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Φωτιάς και μη χειρότερα

Φωτιάς και μη χειρότερα

Ο διεθνής ρέφερι θα σφυρίξει Άρης-Ολυμπιακός, ένας διαιτητής που αδικεί τον Ολυμπιακό. Ορίστηκε το δίδυμο (τέταρτος ο Τζοβάρας) που το... τερμάτισε στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0.