Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παναθηναϊκός που «κεντάει», ο Ολυμπιακός που «δεν βλέπεται» και το -22

Ο Παναθηναϊκός που «κεντάει», ο Ολυμπιακός που «δεν βλέπεται» και το -22
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 12:16

Προσέξτε τώρα. Ο Ολυμπιακός μπήκε στα πλέι οφ με προβάδισμα τη βαθμολογία, ικανό να του δίνει «αέρα» τίτλου. Με αρκετά προβλήματα, μέσα στη διάρκεια της σεζόν, τα οποία δεν του επέτρεψαν να δουλέψει όπως ήθελε και τα οποία φυσικά φάνηκαν και στα πλέι οφ, όταν ο Θρύλος δεν κατάφερε σε ορισμένα ματς, να αποδώσει όπως ήθελε. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θυμίζουμε άρχισε τη σεζόν ως… φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι (όπως μας λένε οι «βοθρατζήδες») η ομάδα που… κεντάει στο χορτάρι. Το νέο παραμύθι είναι αυτό: Ο ΠΑΟ… κεντάει, ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Παύση για… εικόνα. Εικόνα βαθμολογίας. Εικόνα του που είναι ο Ολυμπιακός και που ο Παναθηναϊκός.

Επανήλθαμε… Οι παραμυθάδες μας ενημερώνουν ότι, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που «δεν βλέπεται», ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που παίζει… «μπαλάρα» στα πλέι οφ. Ο ίδιος Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι στους 22 βαθμούς, πίσω από τον Ολυμπιακό. Που «δεν βλέπεται». Τον γνωστό… «χειρότερο πρωταθλητή», όπως μας λένε οι παραμυθάδες. Έχει Άρη, ΑΕΚ στο -2 και στο -1 και ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί ξανά… πέμπτος. Αλλά «κεντάει». Ο μόνος από τον οποίο δεν απειλείται είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό γιατί ο Μεταξάς έχει στο μυαλό του πως θα πετάει τα μπουφάν και θα διαμαρτύρεται όταν παίζει με τον Ολυμπιακό…

Αλλά μην ξεχνάτε: Ο Παναθηναϊκός «κεντάει». Παίζει «μπαλάρα». Είναι «η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ». Μην τα ξεχνάτε αυτά. Έτσι μας λέει ο βόθρος.

Διαβάστε επίσης

Τόση προσπάθεια να φύγει ο Πέδρο πήγε χαμένη

Τόση προσπάθεια να φύγει ο Πέδρο πήγε χαμένη

Έδωσε (και δίνει) τη μάχη του ο βόθρος της «εξυγίανσης», να απομακρυνθεί ο Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Αντ’ αυτού, έπιασε την ομάδα της τσέπης τους, σε πρωταθλήματα.