Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζολάκης: «Στόχος μου να βελτιώνομαι διαρκώς»

Τζολάκης: «Στόχος μου να βελτιώνομαι διαρκώς»
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 14:14

Είναι πιθανό απόψε το βράδυ, στο ματς με τον Άρη, να δούμε τον Κωνσταντή Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Ο Έλληνας τερματοφύλακας περιμένει και εκείνος την ευκαιρία του και μιλώντας στη Nova τόνισε πως ο Θρύλος στοχεύει πάντα στη νίκη.

Έτοιμος ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού, να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, εφόσον κληθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα να πούμε συγχαρητήρια στην ομάδα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εννοείται πως θέλω να αγωνιστώ και εγώ. Ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής και να αγωνιστώ την Κυριακή (σ.σ. απόψε).

Νομίζω ήταν μια καλή σεζόν. Είχα τα παιχνίδια στη β’ ομάδα, έπαιξα κάποια παιχνίδια και με την πρώτη ομάδα. Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και δεν σταματάω τη δουλειά.

Είναι ανταγωνιστικά τα παιχνίδια στα πλέι οφ. Και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όποιους επιλέξει ο προπονητής μας να αγωνιστούν γιατί ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως που τώρα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης