Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαγκαλιάνης: «Πιο εύκολο όταν παίζεις δίπλα σε Αβραάμ, Σωκράτη, Μανωλά»

Μπαγκαλιάνης: «Πιο εύκολο όταν παίζεις δίπλα σε Αβραάμ, Σωκράτη, Μανωλά»
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 00:52

Για τη νίκη του Ολυμπιακού, την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τη συνύπαρξή του με παίκτες μεγάλης ποιότητες και εμπειρίας, μίλησε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. «Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν κάπως δύσκολο, γιατί ο Άρης έχει ποιότητα και μας δυσκόλεψε. Εμείς ανταπεξήλθαμε και ειδικά για εμένα ήταν ιδιαίτερο που μεγάλωσα εδώ. Είμαι χαρούμενος», είπε αρχικά.

Για την επιστροφή του στο Χαριλάου: «Σίγουρα όταν είναι γεμάτο το γήπεδο, είναι άλλη αίσθηση. Από τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας. Ήθελα να παίξω εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής».

Για τον Ολυμπιακό Β’: Η Β’ Εθνική έχει πολλή μαχητικότητα, πρέπει να παίζεις έξυπνα, να είσαι aggressive και με βοήθησε η παρουσία μου εκεί. Ήμουν έτοιμος σήμερα».

Για τη συνύπαρξη με τον Αβραάμ: «Είναι πιο εύκολο να παίζεις όταν έχεις δίπλα σου τον Αβραάμ, τον Σωκράτη και τον Μανωλά. Έχουν εμπειρίες και εσύ προσπαθείς να πάρεις ό,τι καλύτερο μπορείς από αυτούς. Οπότε, κοιτάς και μαθαίνεις. Θα ήθελα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και να αποτελέσω μέλος της ιστορίας της και όσο το δυνατόν να μεγαλώσω την καριέρα μου».

Διαβάστε επίσης